Bevegelser er forandret til noe vakkert

0
109

Hva skal til for å få deg ut av sofaen? vi ønsker å gi deg motivasjon og oversikt over hva som skjer der ute i den store verden. Vi i F7 har lenge ment at vi kan gjøre det bedre enn alt annet som finnes idag. Alle typer arrangementer skal med og så håper vi å presentere det på en måte som gjør at det blir lett å finne frem og at vi etter hvert som vi lærer deg bedre å kjenne stadig kan levere et tilbud som bare blir bedre og bedre.

Følg med i dagene og ukene som kommer, Bevegelser vil vokse med din bruk

Til deg som har et arrangement du vil fortelle om

Vi har gjort det enkelt å legge inn et arrangement, det er noe alle kan gjøre. Se etter et + tegn nederst til høyre. Klikk på det og legg inn ditt arrangement. Vi er kjappe med å godkjenne etter vi har funnet ut at informasjonen stemmer.

Har du ofte arrangementer og legger de ut på Facebook kan du enkelt registrere deg og visp kommer dine offentlige arrangementer fra Facebook inn på bevegelser sine sider.

I begynnelsen er det veldig få som er på bevegelser, men om noen dager vil vi starte å markedsføre tjenesten på våre nettsider som til sammen har nesten 150 000 lesere pr mnd.

Det er gratis å legge inn et arrangement og knytte opp til Facebook, vi tilbyr ekstra markedsføring gjennom en karusell og en toppannonse. Etter hvert skal vi også lansere sosiale kampanjer og ulike former for dialog markedsføring.

Hva kan være med på bevegelser

Konserter, teater, dans, sportsarrangementer, kurs, markedsdager, foredrag, møter, quiz, utstillinger, kom så går vi en tur sammen, alt som får deg ut av sofaen kan være med.

Alle som registrerer seg og knytter opp til Facebook innen 1 mars får gratis markedsføring gjennom karusell til en verdi av Kr 1200,- (dette tilsvarer 3 arrangementer).

 

www.bevegelser.no opplevelser, kultur, og underholdning

tabola

No posts to display