lørdag, april 17, 2021

Kommer handel på håndholdte enheter til å dominere e-handel i 2021?

Må lese

Chris Smalling med familie utsatt for væpnet ran

Det er en forbausende avslappet Chris Smalling som forteller om ranet som han og hans familie ble...

Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Fotballstjerne, TV stjerne og nybakt ungkar Nicklas Bendtner bør holde seg unna motoriserte kjøretøy enten det er...

Samtiden er kåret ÅRETS TIDSSKRIFT 2020

Årets vinner har vært viktig lesning i 130 år, men i stadig nye versjoner. Under dagens redaktør...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Måten vi lever på har forandret seg siden vi begynte å benytte oss av mobilteknologi. Våre smarttelefoner er tilsynelatende alltid innenfor vår rekkevidde og de dikterer hverdagsvanene våres. Dette har ledet til en evolusjon av trender innen mobilhandel.


Gjennom årene har forbrukervaner endret seg kraftig og mobilhandel kommer til å blomstre i fremtiden.

Hvordan kommer mobil handel til å dominere e-handel?

Innen 2021 kommer mobilhandel til å stå for 73 % av all e-handel på kloden. Dette er opp fra 59 % i 2017 og 79 % av alle mobilbrukere har handlet på nett via deres mobiltelefoner i løpet av de siste seks månedene.

De er absolutt nødvendige for å holde tritt med de nyeste trendene innen mobilhandel som en e-handel eier. Man kan ikke ignorere den mobile forbruker, uavhengig om du er Finn.no eller en annen etablert online plattform.

Så, ønsker du å vite hva de nyeste trendene innen e-handel-næringen er?

Shopping via mobilapper – alle vet at forbrukere bruker mobiltelefonene sine til innkjøp. Det er sånn e-handel markeder vokser ‒ folk finner det enklere å bare bruke noe de har rett i nærheten ‒ men måten de gjør det på forandrer seg.

57 % av forbrukere i USA leste seg opp om et produkt ved å bruke en mobilapp for detaljhandel i 2019.

Mer enn halvparten av amerikanske forbrukere har brukt en mobilapp for å tilfredsstille sine handlebehov istedenfor en nettleser. Dette endrer spillet helt for en butikkeier.

Man må selvsagt ha en nettside som er mobilvennlig, men dette er ikke lenger nok for å oppnå suksess innen e-handel. 2021 kommer til å bli året for shopping-mobilapper!

85 % av forbrukere foretrekker mobilapper overfor nettsider. Så ved å lage en app gir du kunden det kunden vil ha. Du kan bruke mobilapper til så godt som hva som helst, til og med for å få storspiller bonus! Mobilapper for shopping har en mye høyere salgsrate enn nettsider.

Eierne av Shopify har skjønt dette og har begynt å tilpasse seg trenden. Alle har anerkjent hvor viktig det er å sikte seg inn mot mobilbrukere, så de lager apper for sine e-handel-nettsteder.

Salg fra smarttelefoner og nettbrett

Det er ingen overraskelse at mobilhandel vil øke i 2021. Salg via smarttelefon kommer til å dominere. Forbrukere gjør mer enn å bla igjennom apper; de kjøper.

Den gjennomsnittlige mobilappbestillingen er på 102 dollar – sammenlignet med 92 dollar på nettsider.

Tilgang fra flere innretninger til mobilapper og nettsider er også mulig. 

Hvilken type håndholdte enheter selges det mest av? De fleste håndholdte enheter kan kategoriseres som enten smarttelefon eller nettbrett. Her er en prognose for 2021 fra Business Insider.

Som allerede i dag, vil smarttelefoner fortsette å dominere dette markedet, også i framtiden. En prognose spår faktisk at salg av nettbrett kommer til å gå ned, mens salg av smarttelefoner vil gå opp. Dette er innretningene forbrukere benytter seg av ved e-handel.

Dette er viktig informasjon for enhver e-butikkeier. Hvilken kommunikasjonsform man skal benytte seg av avhenger av hvilken innretning kunden bruker.

Konklusjon

Mobiltrender vil spille en viktig rolle i e-handel næringen. Man må nøye overvåke slike trender som en e-butikkeier.

Det er i hvert fall en nøkkelfaktor: nemlig apper, nærmere bestemt mobilapper.

Om du lager en mobilapp for nettstedet ditt så kan du holde følge med utviklingen i markedet og teknologien. Dette er viktig for kunden nå, og vil bli viktigere i 2021.

- Advertisement -

Siste nytt

Chris Smalling med familie utsatt for væpnet ran

Det er en forbausende avslappet Chris Smalling som forteller om ranet som han og hans familie ble...

Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Fotballstjerne, TV stjerne og nybakt ungkar Nicklas Bendtner bør holde seg unna motoriserte kjøretøy enten det er som passasjer eller bak rattet....

Samtiden er kåret ÅRETS TIDSSKRIFT 2020

Årets vinner har vært viktig lesning i 130 år, men i stadig nye versjoner. Under dagens redaktør har Samtiden markert seg på...

Sinnataggen på bedringens vei

Noen idioter forsøkte i forrige uke å sage av ankelen til Sinnataggen i Vigelandsparken i Oslo. - Politiet mener at gjerningsmennene kan...

En helt ny type skrekkserie

Hva skjer på den gamle fabrikken dypt inne i de svenske skogene? 6. juni har Viaplay-originalen Dystopia premiere, en skrekkserie om en gruppe...

More Articles Like This