Benitez får fyken etter åtte måneder

0
211
Rafael Benitez fikk dessverre lite å smile over. (foto: Celta Vigo)

Fotball er og blir ferskvare. Trenerlegenden Rafael Benitez vet han får åpnet dører på tidligere meritter, men får igjen bekreftet at de lukkes like raskt når resultatene uteblir.

La det være sagt: Vi digger Rafael Benitez som trener og type. Det er likevel litt trist å følge karrieren til den tidligere Liverpool -og Real Madrid-treneren etter exiten fra Newcastle I 2019. På St. James’ Park gjorde spanjolen en god jobb, tatt i betraktning Newcastles ressurser og Mike Ashley som klubbeier. Etter dette har trenerkarrieren gått retning sør.

LES: Alexander Sørloth scoret seg forbi en av de største spisslegendene

To sesonger i kinesisk liga fulgte, så returen til Liverpool i 2017, men til den blå delen av byen. Everton-supporterne ga Benitez alt annen enn en hyggelig velkomst. Kanskje ikke så rart når spanjolen var den første siden 1890-tallet som har ledet begge Merseyside-klubbene. Det endte med rask exit i januar 2022.

Først forrige sommer var Benitez tilbake, etter å ha vært linket til en haug med klubber uten signering. Celta Vigo ble Benitez sin retur til La Liga, Åtte måneder senere er det slutt også her.

«Resultatene klubben forventet av Benitez er ikke oppnådd», lyder det fra klubbledelsen på hjemmesiden når de forklarer hvorfor trenerlegenden sparkes med umiddelbar virkning.

SPORTEN: Manchester Uniteds nye hot shot legger grunnlaget for supporternes favorittsignering

Forrige sesong endte klubben på en godkjent 13. plass, med Benitez ved roret er klubben denne sesongen bare to poeng over nedrykksstreken etter 28 kamper.

Alt du trenger å vite: Sevilla – Celta Vigo

tabola

No posts to display