Bayern München må signere to Premier League-stjerner til 1,5 milliarder for at Tuchel snur

0
5
Tuchel på vei inn i neste sesong også? (foto: Bayern München)

Bayern München er kjent for sin Ordnung muss sein-mentalitet. Økonomien skal være bærekraftig, det skal jobbes langsiktig på alle nivåer. De siste sesongene har det vært overraskende mye som ikke er på plass. Den langsiktige satsingen på Julian Nagelsmann ble overraskende avbrutt, erstatteren Thomas Tuchel gitt sparken på en flytende ordning, der «partene har blitt enige» om å holde ut med hverandre til etter sesongslutt. De siste månedene har kaoset på styrerommet vært komplett.

Fire eller fem trenere har takket nei til Bayern-jobben, samtidig som Thomas Tuchel har ledet Bayern til semifinale i Champions League – og nestenfinale. De siste ukene har Bayerns sportsdirektør Max Eberl stått på sitt om at avtalen står om at Tuchel gir seg etter sesongen, men samtidig har tysk media fanget opp signaler på det motsatte. Nå henger The Independent seg på, Tuchel svelger stoltheten etter å ha fått sparken og er villig til å fortsette som Bayern-trener. Ikke overraskende har han krav som skal oppfylles.

LES: En nær venn av Jürgen Klopp har kastet lys over hvor den ikoniske Liverpool-sjefen vil lande

For det første er ikke Tuchel ute etter å være en nødløsning til Bayern kan signere en Xabi Alonso eller Jürgen Klopp i 2025. For det andre er det to spillere han som Bayern-trener skal ha i troppen, begge Premier League-stjerner.

Ifølge The Independent har Tuchel stilt krav om at Bruno Fernandes og Joao Palhinha hentes til Bayern før sesongen. Selv om Fernandes denne uken har bekreftet han er del av planen til Man United også neste sesong, er det såpass mye uro hos Manchester United at Bayern München ser en mulighet. Fulhams Palhinha var på god vei til Bayern i sommer da det ble tråkket på bremsen. For Tuchel var den portugisiske, defensive midtbanespilleren del av planen, som gikk i vasken.

LES: Frankrike tar med spilleren til EM «alle» hadde glemt

Det engelske mediet hevder det nå er opp til Bayern-ledelsen. Møt kravene til Tuchel og de slipper å kave mer etter ny trener. For Bayern vil de to signeringen samlet komme på rundt 1,5 milliarder kroner (transfermarkt)

Alt du trenger å vite: Hoffenheim – Bayern München

OPPDATERT:

tabola

No posts to display