«Barbie»milliarder åpner døra for «The Sims» film

0
54
Fra spillet The Sims

Så langt har Barbie filmen med Margot Robbie og Ryan Gosling i hovedrollene tjent 1,446 milliarder dollar. – Det skaper ønske om en oppfølger og mulighet for å satse på nye prosjekter.

Etter å ha tatt for seg verdens mest kjente dukke, blir et av verdens mest kjente spill, «The Sims», neste prosjekt for «Barbie»-produsentene.

Les på Engelske klubber: Martin Ødegaards tidligere makker på lista hos Arsenal

The Sims er en serie med livssimuleringsvideospill utviklet av Maxis og utgitt av Electronic Arts. Franchisen har solgt nesten 200 millioner eksemplarer over hele verden, og er en av de mest solgte videospillseriene gjennom tidene. Den er også en del av den større Sim-serien, startet av SimCity i 1989.

Spiller kommer i uttallige varianter alt ettersom hva du er opptatt av. – Det kan være livet på en gård, i et vinterparadis eller som du ser under. I Star Wars universet.

Ifølge The Hollywood Reporter er det Margot Robbies produksjonsselskap LuckyChap Entertainment, som hun driver med ektemannen Tom Ackerley, Josey McNamara og Sophia Kerr, som skal produsere filmen sammen med Vertigo Entertainment.

Også «Sims»-eier Electronic Arts er involvert.

Les på Sporten: Glazer-familien og Ed Woodward ga blaffen i Ole Gunnar Solskjær

Regissøren som er koblet til prosjekter er Kate Herron, kjent for TV-seriene «Loki» og «Sex Education».

tabola

No posts to display