tirsdag, november 30, 2021

Bad drummer boy

Må lese

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Vanligvis er det trommisene som dør i et rockeband, Phil Rudd trommis i AC/DC går mot strømmen og bestiller selv drap.  Han skal I New Zealand forsøkt å bestille mord på en uidentifisert mann, vi kan bare spekulere hvem han ville ta livet av. Redaksjonen i F7 jobber på høygir med spørsmålet og har kommet opp med flere mulige nesten ofre.

I mange år har Phil Rudd vært sjalu på trommisen Rick Allen i Def Leppard for hva han klarer å gjøre med en arm og trommis i Motley Crue Tommy Lee for hans heftige omgang med Pamela Anderson både med og uten kamera.

Phil Rudd ble i dag arrestert i New Zealand for besittelse av metamfetamin og cannabis og forsøk på å hyre inn en leiemorder og trusler om vold.

En sliten, men fattet gammel trommeslaget møtte opp i Tauranga tingrett og ble løslatt mot kausjon. Hans neste høring blir om tre uker. New Zealand politi har ikke kommet med noen detaljer og ikke avslørt hvem han ville ta livet av. Phil Rudd skal ha prøv å skaffe seg en leiemorder i rus mellom 25 og 26 september.

Tromisen er tydeligvis på en skikkelig kule om dagen, sist måned lanserte AC/DC et nytt pressebilder av gruppen, på bildet var frontfigur Brian Johnson, bassist Cliff Williams, gitarist Angus Young og gitaristen Stevie Young. På spørsmål om hvorfor Rudd ikke var inkludert i bildet, svarte talsmann for bandet til Rolling Stone at på den tiden var ikke trommisen i stand til å gjøre fotoseanse, men han er fortsatt et aktivt medlem av bandet.

AC/DC legger neste år ut på verdensturne og gir ut nytt album (Play Ball) 2 desember som forøvrig er deres første på 6 år. Hvordan lansering og turne kommer til å bli påvirket av arrestasjonen er det ingen som vil uttale seg om enda.

Rudd ble AC / DC trommis i 1975 og bodde med bandet fram til 1983, flyttet til Tauranga etter å ha forlatt gruppen. Han sluttet AC / DC i 1994 og har vært fast medlem siden den gang.

Trommeslageren slapp sitt debutalbum, head Job , i august i år uten at det har skapt de største bølgene, mulig salget skyter litt fart nå.

Har akkurat gjort en oppdagelse Phil Rudd er uten tvil tvillingbroren til den norske eksentriske kunstneren Hariton Pushwagner

 

puchwagner
Tvillingbror

- Advertisement -

Siste nytt

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020.

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

Vipps varsler Black Friday sin død

Vi ser endringer i folks handlemønster som tilsier at 2021 kan vise seg å bli siste år med Black Friday som fenomen,...

Det lengste stedsnavnet i verden har 85 bokstaver

Innbyggerne i Mamungkukumpurangkuntjunya-bakken i Australia trenger litt tålmodighet med å lære å stave navnet på hjembyen deres. Hver...

Videoautomater tar fullstendig av

Det er lenge siden vi satt på en skjerm og fulgte store firkanter bevege seg sakte fra en side til en annen...

More Articles Like This