Åpningshelgen for «John Wick: Chapter 4» slår franchiserekorder

0
66

‘John Wick: Chapter 4′ ble møtt med kritikerroste og entusiasme fra fansen i løpet av helgen. Filmen samlet inn 73,5 millioner dollar i løpet av helgen på 3855 kinoer i USA. Filmen debuterte på førsteplass i hvert av de 71 markedene den ble utgitt, og brakte inn 64 millioner dollar utenfor USA, med totalinntekter på opp mot 137,5 millioner dollar siden filmens premiere på fredag.

Franchise-rekorden ble slått for åpningshelgen

«Dette er en ypperlig åpning,» sa David A. Gross, leder av Franchise Entertainment Research.

Les: Gode nyheter til deg som elsker kaffe

«Hver av «John Wick»-oppfølgerne har vist stor vekst. Det er enestående, la han til.

«John Wick: Chapter 4» slo 2019s «John Wick: Chapter 3 — Parabellum», som hadde en innenlandsk debut på $56,8 millioner. ‘John Wick: Chapter 2′ hadde en innenlandsk debut på 30,4 millioner dollar, med den første filmen som åpnet til 14 millioner dollar, før den ble en hit på streamingplattformer.

For Lionsgate, som distribuerer filmene, er ‘John Wick’ en av ni franchisetakere for selskapet som har satt åpningshelgrekord med en fjerde oppfølger. I følge rapportering fra Variety, «har bare fem [av de ni franchisene] sett hver avdrag forbedret sin forgjenger når det gjelder endelige billettsalg.»

For siste billettsalg tjente den første John Wick-filmen 86,1 millioner dollar, oppfølgeren kom inn på 174,3 millioner dollar, og for øyeblikket ligger ‘Parabellum’ på 328,3 millioner dollar. Og det ser ut til at «Chapter 4» kan slå den siste billettrekorden også.

Les på Engelske Klubber: Avgjørelsen om forsvarsspiller settes på vent

Mens filmen nådde nummer én på 71 markeder, ledet Storbritannia med 6,7 millioner dollar. Når det gjelder filmens publikum, var 70 % av billettkjøperne menn, med over 55 prosent av publikum som var personer mellom 18 og 34 år, ifølge PostTrak.


«Vi er ikke klare til å si farvel til Keanu med denne franchisen. Det er hvilket alternativ det vil være, sa Joe Drake, styreleder for Lionsgates Motion Picture Group, i et intervju med Deadline on Sunday.

«Jeg har sett denne filmen fem ganger den siste uken,» sa lederen. «Jeg kan se hvordan publikum beveger ham.»

Mandag fortalte lederen til The Hollywood Reporter at en femte del av franchisen fortsatt er uavklart.

«Vi kommer alle til å ta en liten hvil her og så skrape på ideer om hvorvidt det er en troverdig måte å komme inn i fem. Men det er ingen garanti»

LES: I september var keeperen linket til Tottenham – nå signerer han hos Ryan Reynolds

tabola

No posts to display