tirsdag, februar 15, 2022

Android vinner mobilkampen

Må lese

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han...

Årets Spellemann-nominasjoner domineres av Girl in Red

Marie Ulven Ringheim setter rekord i antall Spellemann-nominasjoner Årets Spellemann-nominasjoner er endelig ute, og...

Equinor skuffer inn cash i rekordhøyt tempo

Hvis du lurer på hvem som har alle pengene, så er det selskaper som driver med energi...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Bedrifter som skal lage en app pleier å ville velge enten iOS (Apple) som plattform eller Android i begynnelsen og se hvordan det går før de tar begge plattformere.

Valget på hvilket system man skal velge først har bare blitt enklere og enklere, nå total dominerer nemlig Android. For ikke lenge siden var det som regel de kuleste nyhetene å finne i Appstore og Apple brukere hadde glede av nyhetene ganske lenge før de kom til Android, hvis de i det hele tatt kom. Nå har de bildet snudd og mange ting lanseres nå kun for Android, det vil igjen gjøre avstanden enda større for vi bryr oss ikke så mye om hvem som har laget mobilen, bare at vi får akkurat det vi er ute etter.

Android er det mest utbredte operativsystemet for smartmobiler i verden. Nye tall fra analyseselskapet IDC viser at dominansen bare øker, med få reelle utfordrere.

Tallenes tale er klare: salget av Android-telefoner har økt med 33 prosent siden IDCs tilsvarende undersøkelse fra i fjor, og markedsandelen har økt fra 79,6 prosent til 84,7 prosent. Ettersom det ble solgt 191,5 millioner enheter med Android innabords i andre kvartal i 2013, tilsvarer økningen i salget hele 63,8 millioner enheter.

Differansen mellom Android sine 300 millioner solgte enheter i 2014 (255,3 så langt) og Apple sine 80 millioner (35 millioner så langt) er svimlende 220 millioner enheter.

Windows Phone klarer til tross for at det er en del av et av verdens største selskaper kun å kapre 2,5 prosent av markedet og opplever nå nedgang både i totalt salg og markedsanndel. Det er spesielt Android modeller på den billigste delen av skalaen som knuser konkurrentene. I den dyrere delen av mobilmarkedet er det litt jevnere.

- Advertisement -

Siste nytt

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han...

Årets Spellemann-nominasjoner domineres av Girl in Red

Marie Ulven Ringheim setter rekord i antall Spellemann-nominasjoner Årets Spellemann-nominasjoner er endelig ute, og det er spesielt ett navn...

Equinor skuffer inn cash i rekordhøyt tempo

Hvis du lurer på hvem som har alle pengene, så er det selskaper som driver med energi i en eller annen form....

Simply Red kommer til Norge for første gang på 30 år!

Simply Red kommer til Sommerstemning Lillestrøm lørdag 20. august. Simply Red ble grunnlagt i Manchester, og debuterte i 1985...

Rekordmild og våt januar

Det har vært en mild og våt januar, og rekordene for temperatur og nedbør har stått i kø. I...

More Articles Like This