søndag, februar 28, 2021

Android vinner mobilkampen

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Bedrifter som skal lage en app pleier å ville velge enten iOS (Apple) som plattform eller Android i begynnelsen og se hvordan det går før de tar begge plattformere.

Valget på hvilket system man skal velge først har bare blitt enklere og enklere, nå total dominerer nemlig Android. For ikke lenge siden var det som regel de kuleste nyhetene å finne i Appstore og Apple brukere hadde glede av nyhetene ganske lenge før de kom til Android, hvis de i det hele tatt kom. Nå har de bildet snudd og mange ting lanseres nå kun for Android, det vil igjen gjøre avstanden enda større for vi bryr oss ikke så mye om hvem som har laget mobilen, bare at vi får akkurat det vi er ute etter.

Android er det mest utbredte operativsystemet for smartmobiler i verden. Nye tall fra analyseselskapet IDC viser at dominansen bare øker, med få reelle utfordrere.

Tallenes tale er klare: salget av Android-telefoner har økt med 33 prosent siden IDCs tilsvarende undersøkelse fra i fjor, og markedsandelen har økt fra 79,6 prosent til 84,7 prosent. Ettersom det ble solgt 191,5 millioner enheter med Android innabords i andre kvartal i 2013, tilsvarer økningen i salget hele 63,8 millioner enheter.

Differansen mellom Android sine 300 millioner solgte enheter i 2014 (255,3 så langt) og Apple sine 80 millioner (35 millioner så langt) er svimlende 220 millioner enheter.

Windows Phone klarer til tross for at det er en del av et av verdens største selskaper kun å kapre 2,5 prosent av markedet og opplever nå nedgang både i totalt salg og markedsanndel. Det er spesielt Android modeller på den billigste delen av skalaen som knuser konkurrentene. I den dyrere delen av mobilmarkedet er det litt jevnere.

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This