J-League laget Vissel Kobe er særdeles glade for å ha forlenget med den spanske fotballstjernen Andres Iniesta på hans 37-årsdag tirsdag.

Iniesta, som flyttet til japanske i 2018 etter en fantastisk 22-årig karriere i Barcelona.

Les: Boris Johnson kupper Champions League-finalen

Blir værende i den vestlige japanske havnebyen gjennom 2023-sesongen.

På en pressekonferanse på nettet sammen med Hiroshi Mikitani, styreleder og administrerende direktør for klubbeeier Rakuten Inc., sa Iniesta at han ønsket å fortsette å jobbe mot målet om å gjøre Vissel til nr. 1 i Asia.

«Jeg er fortsatt veldig motivert for å fortsette dette prosjektet,» sa Iniesta. «Jeg hadde en sterk følelse da jeg kom hit for tre år siden, og jeg har fortsatt den samme følelsen nå.»

Les på Sporten: Frank Lampard er ikke glemt

Iniesta er en fire ganger UEFA Champions League-vinner med Barcelona og VM vinner i 2010 med Spania, og er allment ansett som en av de største spillerne i sin generasjon.

Midtbanespilleren førte Kobe til deres første store sølvtøy med seier i Emperor’s Cup-finalen på nyttårsdag 2020, som fikk klubben kvalifisering til Asian Champions League for første gang.

Les på Popidol: Ed Sheeran er ny trøyesponsor

Etter suspensjonen av turneringen på grunn av koronaviruspandemien, gjenopptok ACL sent i fjor i Qatar, hvor Kobe nådde semifinalen etter å ha mistet Iniesta til en lårskade som holdt ham utenfor siden i mer enn fire måneder.

«Det har vært noen tøffe tider de siste tre årene … men jeg innser at vi har skrevet historie med en første tittel og ACL-utseende,» sa Iniesta.

Vissel-kapteinen sa at han og familien hadde blitt glad i Japan og ønsket å fortsette å bo i landet.

«Fra meg selv og min familie vil jeg takke folket i Kobe og Japan. Med deres kjærlighet, respekt og gjestfrihet har dette stedet virkelig blitt vårt hjem.»

f7.no -> adds
tabola