tirsdag, mai 11, 2021

Andres Iniesta forlenger med Vissel Kobe

Må lese

Andres Iniesta forlenger med Vissel Kobe

J-League laget Vissel Kobe er særdeles glade for å ha forlenget med den spanske fotballstjernen Andres Iniesta...

Nå forsvinner Valdresbanen og Namsosbanen

To legendariske strekninger tas ut av det nasjonale jernbanenettet. Tog har det ikke gått på de to...

Stadig populært med gamle spilleautomater

Gamle spilleautomater er en fellesbetegnelse på spilleautomater som tidligere var utplassert som fysiske spill i norske butikker...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

J-League laget Vissel Kobe er særdeles glade for å ha forlenget med den spanske fotballstjernen Andres Iniesta på hans 37-årsdag tirsdag.

Iniesta, som flyttet til japanske i 2018 etter en fantastisk 22-årig karriere i Barcelona.

Les: Boris Johnson kupper Champions League-finalen

Blir værende i den vestlige japanske havnebyen gjennom 2023-sesongen.

På en pressekonferanse på nettet sammen med Hiroshi Mikitani, styreleder og administrerende direktør for klubbeeier Rakuten Inc., sa Iniesta at han ønsket å fortsette å jobbe mot målet om å gjøre Vissel til nr. 1 i Asia.

«Jeg er fortsatt veldig motivert for å fortsette dette prosjektet,» sa Iniesta. «Jeg hadde en sterk følelse da jeg kom hit for tre år siden, og jeg har fortsatt den samme følelsen nå.»

Les på Sporten: Frank Lampard er ikke glemt

Iniesta er en fire ganger UEFA Champions League-vinner med Barcelona og VM vinner i 2010 med Spania, og er allment ansett som en av de største spillerne i sin generasjon.

Midtbanespilleren førte Kobe til deres første store sølvtøy med seier i Emperor’s Cup-finalen på nyttårsdag 2020, som fikk klubben kvalifisering til Asian Champions League for første gang.

Les på Popidol: Ed Sheeran er ny trøyesponsor

Etter suspensjonen av turneringen på grunn av koronaviruspandemien, gjenopptok ACL sent i fjor i Qatar, hvor Kobe nådde semifinalen etter å ha mistet Iniesta til en lårskade som holdt ham utenfor siden i mer enn fire måneder.

«Det har vært noen tøffe tider de siste tre årene … men jeg innser at vi har skrevet historie med en første tittel og ACL-utseende,» sa Iniesta.

Vissel-kapteinen sa at han og familien hadde blitt glad i Japan og ønsket å fortsette å bo i landet.

«Fra meg selv og min familie vil jeg takke folket i Kobe og Japan. Med deres kjærlighet, respekt og gjestfrihet har dette stedet virkelig blitt vårt hjem.»

- Advertisement -

Siste nytt

Andres Iniesta forlenger med Vissel Kobe

J-League laget Vissel Kobe er særdeles glade for å ha forlenget med den spanske fotballstjernen Andres Iniesta...

Nå forsvinner Valdresbanen og Namsosbanen

To legendariske strekninger tas ut av det nasjonale jernbanenettet. Tog har det ikke gått på de to banene på mange år og...

Stadig populært med gamle spilleautomater

Gamle spilleautomater er en fellesbetegnelse på spilleautomater som tidligere var utplassert som fysiske spill i norske butikker fram til spilleautomatforbudet ble vedtatt....

Boris Johnson kupper Champions League-finalen

Rugby-entusiasten Johnson vet at han har skapt seg selv en enorm surfebølge etter at han sørget for at engelskmennene kom først i...

Ny serie om tiden før Game of Thrones

House of the Dragon er basert på George R.R. Martins bok Fire & Blood, og omhandler historien til Targaryen-familien, og finner sted...

More Articles Like This