AMEDIA: Endelig side 9 pike i Norge

0
170

AMEDIA satser nasjonalt med en helt ny avis, Ekstra. Satsningen er spennende og ønsker å gi en ekstra verdi for deres lokale abonnenter.

Amedia (skal ikke uttales som en religiøs retning) sendte ut en pressemelding i dag om deres lansering. «Alle som abonnerer på en av konsernets lokalaviser, nesten en halv million mottakere, vil kostnadsfritt få tilgang til det nye produktet. E-avisen Ekstra, som kommer ut 16. april, skal være et «eksklusivt tilbud» til de som abonnerer på en av Amedias nærmere 70 aviser.

Formatet er E avis og konserndirektør for innholds- og produktutvikling i Amedia, Mari Velsand sier: «Gjennom vår nye e-avis Ekstra vil vi gi våre abonnenter tilgang til viktig, interessant, relevant, lærerikt og underholdende innhold fra Norge og utlandet. Dette blir et godt supplement til lokalavisen for dem som ønsker å følge det nasjonale og internasjonale nyhetsbildet.

Sjefsredaktør, analytiker og polenfarer i nettavisen F7, Michael Breines Oredam har hastegjennomført en analyse av satsningen og omtaler den som dristig. «Selv om det ikke er nevnt i pressemeldingen er det klart at Danmark sin store avissuksess er en inspirasjon for Amedia og grunnlaget for deres navnevalg. Ekstrabladet i Danmark satser på en frisk blanding mellom hud og pistol. Side 9 piken er sentral. Det regnes som nesten helt sikkert at også Ekstra i Norge vil ha side 9 pike»

Om man må være abonnent i en av lokalavisene for å kunne kaste klærne i Ekstra vites ikke, men det er best å være på en sikre siden og tegne et abonnement i dag

Vi har ringt flere mennesker i Mjøs regionen og gratulert med satsningen. «vi ønsker både konkurransen og røysla velkommen til riksmarkedet».

Ekstra vil være tilgjengelig for abonnentene klokken 21 hver kveld, og skal komme ut alle dager unntatt søndag.

tabola

No posts to display