8 ord som du ikke burde bruke hvis du vil ha jobb

0
229

Nå som de dårligste oljearbeiderne har mistet jobben (ifølge oljeanalytikerne) må de ut og søke jobb. Kanskje sitter du der akkurat nå og prøver å lage en CV, pass på at ikke du starter «bullshit bingoen» og blir evigvarende trygdemottager. F7 som din eneste sanne venn her i livet kommer med gode råd for hvilke ord du må styre unna for ikke å havne i sylinderarkivet med din søknad.

Vi har ikke funnet på dette selv, men oversatt fra Purplecv.co.uk som er CV eksperter. De har intervjuet 2000 personer som jobber med ansettelser.Spørsmålet var hvilke ord som gjør at de ikke velger en kandidat. Det var 8 ord som utmerket seg som spesielt negative og mye brukt.

  • Hardtarbeidende

Vær forsiktig med å bruke ord som beskriver hvor hardt du jobber, det viser seg nemlig at de fleste som har behov til å fortelle hvor hardt de jobber er fryktelig late.

  • Pålitelig

Aldri stol på noen som sier du kan stole på meg. Du kan stole på at jeg gjør den jobben du faktisk betaler meg for å gjøre.

  • Lagspiller

Hva betyr det egentlig? At du hører på hva andre har å si eller at du liker at andre gjør det du sier. Det er uansett et ord nesten helt uten mening.

  • Dedikert

Når noen sier de er dedikert på generell basis er det litt som å være ensporet. Vi ønsker smarte ansatte som går hjem når dagen er slutt og ikke blir sittende igjen å gråte utover kvelden. Det er fint å være dedikert i perioder, men det er ikke mulig å være det for alt hele tiden.

  • Lidenskapelig

Det er fint på soverommet, men ikke så bra, hverken på arbeidsplassen eller julebordet.

  • Strategisk

Det å være en strategisk tenker, blir ofte oversatt til; bruker veldig lang tid med å få gjort noe som helst.

  • Resultatorientert

Ønsker vi resultatorienterte sosiopater som går over lik for å vinne?

  • Dynamisk

Dette er også er ord som betyr veldig lite. De som er veldig dynamiske, er ganske slitsomme.

Lykke til med jobbjakten

tabola

No posts to display