Endelig noen som forstår Neymar!

0
199
Mer enn fotballspiller. (foto: neymar)

 

Stjernenykker. Vi elsker idolene våre som lever livet vi aldri fikk sjansen til, men av og til blir oppførselen litt i overkant. I Paris ønsket de Neymar velkommen som den nye «frelseren» og leverandøren av suksess i Champions League. Etter at resultatene i Europa uteble, har stemingen blitt litt amper i Paris. Men nå har det kommet en ny sheriff til byen som viser at noen endelig forstår en verdensstjerne.

Den tidligere Barcelona-spilleren Neymar leverte til tider fotballmagi for PSG i sin første sesong, med 19 scoringer og 13 assist på 20 kamper.

Etter at han forsvant ut med en lei skade og brukte store deler av tiden i Brasil, har det blitt mumlet om at stjerna ikke føler seg sterkt nok knyttet til Paris.

Også i garderoben skal det ha blitt reagert på det som oppleves som særbehandling av Neymar.

Vi skjønner ikke helt problemet.

Har de hentet inn hovedrolleinnhaveren, så er det vel ikke annet å forvente.

Sporten.com skriver om PSGs nye trener Thomas Tuchel, som ser ut til å ha forstått dette.

Tyskeren har vært en trener som har forventet å få som han vil (ikke ulikt Neymar). Hvis ikke, bytter han ut spillere, eller finner seg en ny arbeidsgiver. Kanskje 44-åringen kjenner seg igjen hos Neymar, for hos PSG har tyskeren dratt frem en ny side: Han skal vise toleranse for «artister».

Har en helt spesiell tilgang til magien. (foto: neymar, twitter)

-Jeg møtte ham på søndag. Han er en artist, en eksepsjonell spiller og en av de beste i verden. Artister er spesielle spillere. De trenger spesialbehandling – det er sunn fornuft, sier Tuchel ifølge BBC.

Dermed har PSG-treneren «fridd» til sin største ressurs, og lagt løpet for videre samarbeid.

Et klokt trekk, Tuchel.

Artister er tross alt artister.

Les også: Liverpool-treneren: «Han er en av de fem beste spillerne gjennom tidene»

 

tabola

No posts to display