onsdag, april 28, 2021

7 måter å finne nisjeprodukter og begynne å selge online

Må lese

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne....

Vinterskader for flere hundre millioner

Vinteren var spesielt kald i Norge i år, med lange perioder med lave temperaturer i mange deler...

Flyselskap vil sende turister over Tsjernobyl

I kveld før 35-årsjubileet for Tsjernobyl-ulykken vil det ukrainske flyselskapet sende turister med sightseeing 900 meter over...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er mulig å finne og selge alle slags nisjeprodukter online via QXL.no. Du søker enkelt gjennom våre menyer for å finne saker du tror du kan omsette for profitt. Når du skal selge produkter, bør du skrive en enkel reklame, slik som få de beste casino bonuser her, finn de nyeste moteklærne hos oss eller lignende.

For at du skal få en best mulig start på din aktivitet her hos oss, byr vi på 7 gode tips for å komme i gang. De dekker både hvordan du finner nisjeprodukter, og hvordan du begynner å selge dem online

Det er mange måter å finne nisjeprodukter på

  1. Søk rund her hos QXL.no

Dette er så enkelt som du kan få det. På nettsiden finner du et rikt utvalg av forskjellige produkter, delt inn i flere forskjellige sjangere. Du kan søke via søkeboksen eller bla nedover menyene. Klikk på annonsen som frister, og legg inn et bud.

Husk at du må ha konto hos QXL.no for å kunne selge og kjøpe på denne måten. Det er fort gjort å registrere seg.

  • Bruktbutikker

Her til lands selger bruktbutikker, som Fretex, alt mulig rart. Det er ikke lov å kaste klær og lignende i søpla. Det gjør at alle slags moteplagg og designergoder ender opp hos Fretex. På den måten kan man virkelig skyte gullfuglen når man handler brukt. Deretter kan du selge dine funn hos QXL.no.  

  1. Søk gjennom egne saker

Dette høres kanskje åpenbart ut, men har du virkelig lett grundig gjennom egne eiendeler på leting etter nisjeprodukter? Det er ikke sjeldent at folk har mer liggende enn de selv er klar over. I garasjer, loft og kjellere kan det hope seg opp mye rart.

Første stopp på veien mot å selge samleobjekter online kan være å gjøre storopprydding. Tobakkseska du fikk hos bestefar for 50 år siden eller et blad du kjøpte for 40 år siden kan være en skatt for riktig samler. Mange selger saker de har hatt liggende lenge for god profitt på vår side.

  • Let gjennom sakene til foreldre/besteforelder

Samme poeng som å lete gjennom egne eiendeler. Tilhører man en yngre generasjon har man neppe så mange skatter liggende selv, men hva med mor og far, bestemor og bestefar? De kan ha eiendeler de anser som skrot, men som du kan selge til samlere som leter etter nisjeprodukter her hos QXL.no.

  • Loppemarkeder

Det er fortsatt populært med loppemarkeder her til lands. Der kan man finne alt mulig rart. Møbler, elektronikk, bøker og klær selges ofte. Det gjør også nisjeprodukter i stort antall. Her er det mulig å virkelig gjøre det skarpt. Mange som selger saker på loppemarked vil først og fremst kvitte seg med ting. Det gjør at du kan få veldig god pris hvis du finner noe som du vet du kan selge til samlere hos QXL.no.

Husk fengende tekst og gode bilder

  • Ta gode bilder

For å selge alle slags produkter gjennom vår auksjonsside, er det viktig å ta gode bilder. De fleste har et godt nok kamera på telefonen, men husk for all del lyssetting. En fin bakgrunn hjelper også. Det viktigste av alt er å ta flere bilder fra optimale vinkler.

  • Skriv informative, appellerende annonser

Sørg for at tittelen på din QXL.no-annonse er både klar og tydelig, og vekker nysgjerrighet. Forklar nøyaktig hva du legger ut til salgs, og hvorfor dette burde appellere til kjøperne. Bruk så få ord som mulig. I selve annonseteksten skal du være detaljert uten å by på overflødig info.

Da er det bare å ønske lykke til – og husk at du alltid skal kjøpe billig og selge dyrt!

- Advertisement -

Siste nytt

Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Det er ingen overraskelse at fansen til klubbene som meldte seg på Superligaen er forbanna på eierne....

Vinterskader for flere hundre millioner

Vinteren var spesielt kald i Norge i år, med lange perioder med lave temperaturer i mange deler av landet. Gjensidige registrerte vinterskader...

Flyselskap vil sende turister over Tsjernobyl

I kveld før 35-årsjubileet for Tsjernobyl-ulykken vil det ukrainske flyselskapet sende turister med sightseeing 900 meter over reaktoren. Bussturer...

Disse øyene ligger 4 km unna hverandre med en tidsforskjell på 21 timer

Diomedes, to små øyer i havet, er kjent for å være et av de få stedene du kan gå tilbake i tid.

Almaas og Follestad skal bygge hus på TV

Jon Almaas og Erik Follestad ble noe uventet gode venner under fjorårets 71° nord. Nå får de sitt eget TV-program – sammen skal...

More Articles Like This