20 år gamle Chidera Ejuke, Vålerenga

0
466
(c) Foto: VIF: Chidera Ejuke

20 år gamle Ejuke signerte for Vålerenga i forkant av 2017-sesongen, etter å ha vært med på klubbens treningsleir i Marbella. Han fikk sin debut 26. april i 1. runde i cupen mot Gran IL,

 

«Det er liten tvil om at Chiddi er et er et stort, ungt talent med god fart og ferdigheter offensivt. I tillegg er han en lærevillig og ydmyk gutt med stort utviklingspotensial», sa trener Ronny Deila da nigerianeren skrev under på treårskontrakten med klubben.

I høst herjet den lynraske vingen med flere Eliteserie-klubber, og han står foreløpig med 16 kamper på øverste nivå.

Tidligere kollega i Vålerenga Christian Grindheim sa om Chidera Ejuke etter et overraskende målkalaset i Eliteserien mot Aalesund 15 oktober i fjor da de vant 5 -1: «Han har noen vendinger som ikke ligner noen ting. Det går litt opp og ned, men de 60 minuttene i dag: Han var helt King-Kong».

Vålerenga manager Ronny Deila sa etter kampen: «Han har fart, finteegenskaper og avslutninger. Også er han veldig god defensivt i tillegg. Det er veldig sjeldent. Stort potensial, men han er uferdig i masse av det han driver med. Både teknisk og taktisk. Han skal vi beholde her og gjøre til en enda bedre spiller for Vålerenga, først og fremst»

Pressen i Nigeria er stolte av at de har to av sin spiller utpekt som den mest spennende talentene i Eliteserien.

Det ble fem mål i 2017, vi tipper det blir flere å år, potensielt mange flere. Chidera Ejuke blir viktig får Vålerenga i år.

 

tabola

No posts to display