søndag, februar 28, 2021

Det kinesiske fotballforbundet er lei av alle utlendingene

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

Hadde det ikke vært for de spektakulære overgangene og astronomiske lønnsutbetalingene til «halv-pensjonerte» fotballstjerner fra europeiske toppligaer, hadde vel få av oss kjent til den Kinesiske Superligaen. Nå har fotballforbundet sett seg lei av alle utlendingene som skviser ut talentene.

Noen har innsett at fri flyt av utenlandske spillere til den Kinesiske Superligaen påvirker utviklingen av kinesiske talenter. Nå gjøres det endringer som vil få betydninger på overgangsmarkedet. Topp for landslaget, trøblete for klubbene.

Atletico Madrid-spillerne Yannick Carrasco og Nicolas Gaitan skrev under kontrakt med kinesiske Dalian Yifang rett før overgangsvinduet stengte.

Men de nyankommene spillerne vil komme litt i skyggen av endringene som nå gjøres i årets Kinesiske Superliga.

Ifølge Sporten.com vedtok forrige desember det kinesiske fotballforbundet at tiden var inne for å sikre at kinesiske spillere får en mer sentral plass i klubbene og bedre forhold for utvikling.

Regelen om at klubbene må starte kamper med det samme antall kinesiske spillere under 23 år som de gjør med utenlandske spillere, vil endre mye.

Med tanke på utviklingen av spillere til det kinesiske landslaget er dette et sjakktrekk, men for klubbene som har hamstret utenlandske spillere de siste årene, kan dette bli et lite mareritt.

Les mer fra fotballens vidunderlige verden 

 

 

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This