Wyclef Jean blir tegneserie

0
133
Foto: Wikipedia, Ali Dan-Bouzoua

Livet til den kjente artisten Wyclef Jean blir nå til en tegneserie musical produsert av Netflix. Han er selv med på produksjonen, ledet av Greg Silverman.

– Jeg vokste opp i ekstrem fattigdom, men jeg hadde en rik fantasi, forteller Wyclef Jean. – Når jeg nå ser mine drømmer komme til virkelighet ved hjelp av Netflix føler jeg for å fortelle alle barn som lever i fattigdom at de aldri må slutte å drømme, sier Jean.

– Vi fattet med en gang interesse da Wyclef Jean kom til oss med en idè om en animert film om hans personlige reise og utviklingen av hans musikk, fra han var liten gutt på Haiti til han fant stemmen sin i New York City, sier Melissa Cobb, visepresident for Kids and Family på Netflix.

Jean er selv med på å lage manus sammen med Justin Marks, som har et spesiellt forhold til Wyclef Jeans musikk: – Når jeg var 17, var det to ting som var viktig i mitt liv, musikken til Wyclef Jean og hans hjemland Haiti…. Jeg har lenge ønsket å fortelle historien om den spennende kulturen, forteller Marks.

Wyclef Jean er født på Haiti, men vokste opp i New Jersey. Han har hatt suksess som soloartist og i gruppa Fugees. Den største suksesslåten var en cover av Roberta Flacks: «Killing Me Softly», som har solgt til seks ganger platinum.

Foto: Wikipedia, Ali Dan-Bouzoua

tabola

No posts to display