lørdag, desember 11, 2021

Wyclef Jean blir tegneserie

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Livet til den kjente artisten Wyclef Jean blir nå til en tegneserie musical produsert av Netflix. Han er selv med på produksjonen, ledet av Greg Silverman.

– Jeg vokste opp i ekstrem fattigdom, men jeg hadde en rik fantasi, forteller Wyclef Jean. – Når jeg nå ser mine drømmer komme til virkelighet ved hjelp av Netflix føler jeg for å fortelle alle barn som lever i fattigdom at de aldri må slutte å drømme, sier Jean.

– Vi fattet med en gang interesse da Wyclef Jean kom til oss med en idè om en animert film om hans personlige reise og utviklingen av hans musikk, fra han var liten gutt på Haiti til han fant stemmen sin i New York City, sier Melissa Cobb, visepresident for Kids and Family på Netflix.

Jean er selv med på å lage manus sammen med Justin Marks, som har et spesiellt forhold til Wyclef Jeans musikk: – Når jeg var 17, var det to ting som var viktig i mitt liv, musikken til Wyclef Jean og hans hjemland Haiti…. Jeg har lenge ønsket å fortelle historien om den spennende kulturen, forteller Marks.

Wyclef Jean er født på Haiti, men vokste opp i New Jersey. Han har hatt suksess som soloartist og i gruppa Fugees. Den største suksesslåten var en cover av Roberta Flacks: «Killing Me Softly», som har solgt til seks ganger platinum.

Foto: Wikipedia, Ali Dan-Bouzoua

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This