Will Smith kommenterer Jada Pinkett

0
32
Will Smith, Jada Pinkett Smith (fot. nbcnews)

Will Smith har snakket offentlig om hvordan han følte seg mens han leste en ny bok skrevet av hans kone, Jada Pinkett Smith. Hennes nye memoarer, «Worthy», inneholder utrolig mye detaljer om forholdet hennes til Will og livet som helhet. En av publikasjonens største avsløringer er det faktum at Will Smith og Jada Pinkett Smith har vært separert i seks år og bare utgir seg for å være et par på den røde løperen.

Will Smith leste sin kone Jada Pinkett Smiths bok og bestemte seg for å skrive et åpent brev til den britiske podcasteren Jay Shetty, som deretter leste den for Smiths kone, som var gjest i hans nye podcast-episode med tittelen «On Purpose».

«Jeg har nettopp slått siste side av ‘Worthy’,» skrev Smith. «Det er utrolig å innse at til tross for at jeg har levd mesteparten av livet mitt ved din side, fant jeg meg fortsatt sjokkert og lamslått og overrumplet, lo, så inspirert, så knust. Jeg var over alt.»

Han fortsatte: «Det er én ting å høre anekdoter på en familiegrill, men det var virkelig overveldende å ta inn historien din, kraftig fortettet på denne måten.»

«Jeg vet at det ikke var lett å grave ut dypet på den måten. Jeg applauderer og hedrer deg», skrev han i brevet. «Hvis jeg hadde lest denne boken for 30 år siden, ville jeg definitivt ha klemt deg mer. Jeg begynner nå. Velkommen til Forfatterklubben. Jeg elsker deg uendelig. Gå nå og hent litt Merlot og ta en hvil.»

Etter at Shetty var ferdig med å lese Smiths ord, sa Pinkett Smith: «Han vet at jeg ikke kan ha merlot!», utbrøt hun. «Det er vakkert. Det er derfor jeg ikke kan skille meg fra den jokeren.»

Hun fortsatte i tårer: «Å høre ham si at han ville ha klemt meg mer, er at jeg hører ham si at han ville ha brukt litt mer tid på å lytte og forstå.»

Les: Jose Mourinho har bestemt seg

Les: David Beckham forteller alt

tabola

No posts to display