Will Smith forklarer den mørke «avgrunnen» som følger med kvinner, narkotika og penger

0
0
Will Smith og Martin Lawrence i Bad Boys: Ride or Die. Bilde: SONY PICTURES

Will Smith og Martin Lawrence hadde nettopp premiere på Jerry Bruckheimer filmen Bad Boys: Ride or Die. – Det er første film siden han klasket til den utrolig lite sympatiske komikeren Chris Rock under Oscar-utdelingen i 2022. Mr Rock spøkte om diagnosen til hans hårløse kone, Jada Pinkett Smith.

I ettertid har vi fått vite det lå noe mer bak, i en vanskelig periode har Chris Rock som tidligere var en god venn av Smith familien prøvd seg på Jada Pinkett Smith. – Ryktene vil ha det til at de hadde et kort romantisk forhold.

Les: Genialt! Oscar-vinner Cillian Murphy er signert opp for «Peaky Blinders» filmen

Etter 2022 har nesten alt gått på tverke og Will Smith var redd karrieren var over. – Men så ble en høyoktan action-komedie franchise, som begynte for nesten tre tiår siden hentet frem igjen.

Will Smith har vært superstjerne lenge og han kom dit raskt, han kom fra ingenting og slo igjennom som The Fresh Prince of Bel-Air som 22-åring.

Les på Engelske klubber: Det ulmer i den engelske landslagstroppen da Jack Grealish ble sendt på porten

Smith fortsatte med å dukke opp i en rekke storfilmer som Men in Black, Ali, Bad Boys og mye mer. Men underveis så det ut til at han mistet seg selv og sin essens. Det er i hvert fall det han avslørte under en nylig medieopptreden på Full Send Podcast.

Will Smith forklarer den mørke «avgrunnen» som følger med kvinner, narkotika og penger

Smith snakket tydelig og åpenhjertig om å nå toppen av den materielle verden, det han kaller «klippetoppen». Det var hans versjon av bunnen, der han hadde opplevd alt som var å oppleve.

Men det var ikke tilfredsstillende nok, og han trengte å dykke dypere inn i seg selv for å virkelig oppnå lykke. For å komme dit nevner Smith at han måtte «detoxe».

For ham betydde det å glemme materialet og se innover. Han ser ut til å ha funnet fred i seg selv, og han har det mye bedre på grunn av det.

SPORTEN: Liverpool, millimeter unna første signering med Arne Slot i førersetet

tabola

No posts to display