Liverpool-stjerne er «ivrig etter å forlate klubben og gå til Premier League-rivaler»

0
1
Caoimhin Kelleher

Slot er klar til å ta fatt på sin første pre-season som Liverpool manager. Nederlenderen store støvler å fylle! Den tidligere Feyenoord manager etterfølger Jürgen Klopp som har vunnet nesten alle tilgjengelige trofeer i løpet av sin ni år lange periode på Anfield, inkludert Champions League i 2019 og klubbens første Premier League på 30 år den påfølgende sesongen.

Og blant hans første jobber, som han sikkert ville unngå er å tilfredsstille ønskene til Reds irske keeper Caoimhin Kelleher.

Football Insider har hevdet at Kelleher planlegger å presse på for en flytting bort fra Anfield, med 25-åringen som ønsker å bli nummer én keeper andre steder.

Les: Redder plassen i Premier League – sender 13 spillere ut av klubben

Celtic sies å være interessert i den irske landslagsspilleren etter at Joe Hart har pensjonerer seg, men Parkhead-klubben vil finne det vanskelig å møte Liverpools verdivurdering av Kelleher. – Dessuten Kelleher har imponert stort hver gang han har fått mulighet til å spille for Liverpool og har Premier League nivå inne og mere til. Jürgen Klopp har omtalt han «som verdens desidert beste andre-keeper»

Og Football Insider har lagt til at Kelleher prioriterer et trekk i Premier League etter å ha imponert under sine muligheter i Liverpool.

Keeperen spilte 26 kamper for Liverpool i sist sesong, inkludert ti kamper i Premier League etter at førstekeeper Allison Becker pådro seg en skade. Kelleher holdt fem clean sheets og slapp inn 32 mål i disse kampene.

Den Cork-fødte stjernen kom til Liverpool fra Ringmahon i 2015 og har steget gjennom ungdomslagene for å være backup til Alisson. Han er under kontrakt på Anfield til juni 2026.

Les på Sporten: Sommel har kostet Manchester United en planlagt signering

tabola

No posts to display