onsdag, desember 15, 2021

Volkswagen taper 22 milliarder i uken

Må lese

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Man skjønner hvor store Volkswagen er når de kan tape så mye penger og fortsatt stå på beina en stund til. – Det selges nesten ikke biler om dagen og konsernet som sysselsetter mer enn 670 000 ansatte jobber intenst med å finne sikre måter å lage biler på.

Corona-pandemien har sørget for at de har stengt ned flere fabrikker, til tross for det er tapene enorme, 2,2 milliarder euro som normalt er ca 22 milliarder kroner.

Les: Led Zeppelin vant: «Stairway to Heaven» er ikke plagiat

Tyske ZDF skiver om saken i dag. Volkswagen selger ikke biler utenfor Kina, som er oppe og går igjen. – Selskapet leter etter måter å produsere biler på måter som ikke involverer fare for smitte for ansatte.

«Vi tjener ingen salg eller tjener penger utenfor Kina,» sa Volkswagen-administrerende direktør Herbert Diess til ZDF torsdag.

«Vi må tenke nytt om produksjonen. Vi har ennå ikke den disiplinen vi har hatt i Kina på våre tyske lokasjoner. Bare hvis vi, som i Kina, Korea eller andre asiatiske land, får problemet under kontroll, har vi en sjanse til å komme oss gjennom krisen uten å koste jobber».

Les på Sporten: Antoine Griezmann krav gir Manchester United noe å tygge på

Lavere salg
Vi har ennå ikke sett koronavirusvirkningen i bilsalgstall, da viruset først rammet Europa i mars, men i et intervju med media Boersen-Zeitung sier Frank Witter, Volkswagens finansdirektør, at salget for mars hos Volkswagen har falt med 40 prosent.

På verdensbasis sysselsetter Volkswagen 671.000 ansatte og har 124 fabrikker over hele verden. 72 av dem er i Europa og 28 av dem i Tyskland.

- Advertisement -

3 COMMENTS

Siste nytt

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette er ei stadfesting av at...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen ganger trenger man litt underholdning...

J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Suksessen vil ingen ende ta for J.K. Rowlings som nå jobber med en forlengelse på Harry Potter historien.

Joshua Kimmich skjønner han har vært en tosk

Bayern München-stjernen Joshua Kimmich sier han skal vaksinere seg mot korona og avslutter med det en lang debatt i Tyskland.

More Articles Like This