søndag, mars 7, 2021

Vinter, hvilken vinter?

Må lese

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Jeg har alltid ledd høyt av de som bruker titusenvis av kroner på skiutstyr, nå ler jeg fortsatt, men de kan ikke høre meg lenger for nå må de enten langt til fjells eller gå i en skitunnel for å kunne skli perfekt bortover.

Denne vinteren blir varm, vi har allerede merket det og nå har i tillegg prognosene begynt å strømme inn. De blir varmere i hele landet enn normalt. Så pass mye varmere blir det at mange steder vi har vært vant til snø vil den ikke komme.

Så neste gang du setter deg inn i en SUV for å kjøre på fjellet for å stå på ski tenk at det er din feil du må dra så langt. Hvis det fortsatt er noen av dere liberalere som fortsatt tror at global oppvarming er en del av klodens naturlige løp så kan dere melde dere inn i samme idiotklubb som orkestret på RMS Titanic som fortsatte å spille hele veien ned.

Ifølge forskningsinstituttet IRI er det 40 prosent sjanse for at det blir en vesentlig varmere vinter enn normalt i Norge. Jeg anser dette varselet som ganske sannsynlig, sier Rasmus Benestad ved meteorologisk institutt. Fortsetter vinteren slik det har startet blir det den mildeste noen sinne.

Denne utviklingen ser ut til å fortsette, sist vinter var den mildeste siden målingene startet og nå blir det enda mildere. Det er grunn til å være redd og det er grunn til å kreve aksjon, både fra deg selv, dine omgivelser og besluttende myndigheter.

Her er en gimmick som ble lagt ut på nett for noen dager siden. Værmelding for 2050

- Advertisement -

Siste nytt

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

More Articles Like This