Jeg har alltid ledd høyt av de som bruker titusenvis av kroner på skiutstyr, nå ler jeg fortsatt, men de kan ikke høre meg lenger for nå må de enten langt til fjells eller gå i en skitunnel for å kunne skli perfekt bortover.

Denne vinteren blir varm, vi har allerede merket det og nå har i tillegg prognosene begynt å strømme inn. De blir varmere i hele landet enn normalt. Så pass mye varmere blir det at mange steder vi har vært vant til snø vil den ikke komme.

Så neste gang du setter deg inn i en SUV for å kjøre på fjellet for å stå på ski tenk at det er din feil du må dra så langt. Hvis det fortsatt er noen av dere liberalere som fortsatt tror at global oppvarming er en del av klodens naturlige løp så kan dere melde dere inn i samme idiotklubb som orkestret på RMS Titanic som fortsatte å spille hele veien ned.

Ifølge forskningsinstituttet IRI er det 40 prosent sjanse for at det blir en vesentlig varmere vinter enn normalt i Norge. Jeg anser dette varselet som ganske sannsynlig, sier Rasmus Benestad ved meteorologisk institutt. Fortsetter vinteren slik det har startet blir det den mildeste noen sinne.

Denne utviklingen ser ut til å fortsette, sist vinter var den mildeste siden målingene startet og nå blir det enda mildere. Det er grunn til å være redd og det er grunn til å kreve aksjon, både fra deg selv, dine omgivelser og besluttende myndigheter.

Her er en gimmick som ble lagt ut på nett for noen dager siden. Værmelding for 2050

f7.no -> adds
tabola