Kona til Tom Hanks vant kampen mot sykdommen!

0
32
Rita Wilson med Tom Hanks /Michael Tran / East Nyheter

Rita Wilson er en amerikansk produsent, skuespiller og sanger. Privat har hun vært gift med Tom Hanks i årevis. Paret gikk gjennom en vanskelig tid, men nå kunngjør de den gode nyheten. Wilson vant mot sykdommen. Hva led hun av?

Rita Wilson er gift med en av de mest populære skuespillerne i Hollywood-historien, men hun står ikke i skyggen av mannen sin. Rita Wilson kan skryte av like mye suksess som hennes elskede Tom Hanks. Det var Rita Wilson som produserte hits som «My Big Greek Wedding» og «Mamma Mia!» samt det siste berømte bildet med tittelen «A Man Named Otto», der både Tom Hanks og sønnen Truman spilte hovedrollene. Dessuten, for sistnevnte produksjon fikk Wilson en Oscar-nominasjon. Tittelsporet fra denne filmen «Til You’re Home», skrevet og fremført av Rita Wilson, ble nominert til en Oscar for beste originale sang.

I Rita Wilsons privatliv har det imidlertid ikke vært så fargerikt de siste årene. Kvinnen hadde brystkreft. Hun fikk diagnosen i 2015. Det var da hun tok en måneds pause fra karrieren og gjennomgikk en dobbel masektomi og rekonstruktiv kirurgi. I dag bekrefter hun at hun er helt frisk og bidrar i kampen mot kreft.

I sommer vil du kunne se den nyeste filmen produsert av Rita Wilson – «My Great Greek Wedding 3».

tabola

No posts to display