lørdag, februar 27, 2021

Velge brudekjole

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Din brudekjole er trolig din viktigste bryllupskjøp, og å kjøpe det kan være ganske en opplevelse. Her er noen tips du bør vurdere når du velger din brudekjole fra en vellykket forhandler som JJ’s House.

  • Kjole shopping bør være en hyggelig opplevelse

Dessverre er mange bruder skuffet første gang de går på bryllupsklær. Forvirring over avtaletider, prøvekjoler som ikke passer, unfriendly butikkassistenter, og drømkjoler som ser forferdelig ut når de blir prøvd, kan alle kombinere for å produsere en shoppingtur fra helvete.

Sørg for at du gir deg god tid til shopping, og ta med morsomme elementer som lunsj og drikke, så vel som boutiqueavtaler. Hvis du ikke føler deg helt komfortabel med montørene på brudebutikken, ikke bekymre deg for å gå bort. En brudekjole er en betydelig investering, så butikker bør gjøre sitt ytterste for å skjemme bort deg og få deg til å føle deg spesiell og verdsatt. En erfaren montør skal kunne foreslå stiler som passer til kroppsformen, selv om du ikke har vurdert dem før. Foreløpig oppleves erfarne brudekjoler ı nettbutikker for å tilfredsstille alt du trenger.

  • Match kjole til bryllupsstil

Tenk på hvilken type bryllup du vil ha når du velger din kjole. Hvilken sesong har du valgt? Blir det en formell kveldsaffære, eller en uformell strandfest? Går du i en hageplassering eller en historisk bygning? Hvis du har et tema bryllup, vil du kanskje gjøre din kjole del av det temaet. På den annen side går noen bruder ut og finner den perfekte kjole og bruker den til å påvirke deres bryllupstema.

  • Vet hva flatterer kroppstypen din

Det er så mange forskjellige stiler og kutt av brudekjole at det alltid vil være noe som passer til kroppen din. Nøkkelen er å velge noe som vil fremheve dine beste funksjoner, samtidig som du trekker oppmerksomheten vekk fra delene du ikke er så opptatt av. Husk disse hovedpunktene:

> Empire line kjoler vil forlenge korte ben

> Droppe midjejakker vil kompensere for en kort midje

> V-hals er veldig slanking og perfekt for større busted bruder

> Detalj og samlet materiale i bysten er flott for flattere kister

> Horisontale linjer utvider kroppen og vertikale linjer forlenger den.

Ikke bli fristet til å forsøke å skjule kroppens deler du ikke liker under lag med strukturert stoff, da dette bare vil trekke oppmerksomhet mot dem og gi et samlet, grovt inntrykk. Omvendt, sørg for at kjole ikke er for avslørende fordi du ikke vil være selvbevisst hele dagen, og du vil ikke at bryllupsfotografiene dine skal være noe du senere kryper over.

Mange bruder gjør feilen ved å kjøpe en kjole som er for liten med ideen om slanking i den. Selv om du utvilsomt vil miste vekt før bryllupet, er det lite sannsynlig at du vil miste hele klesstørrelsen, så det er mye bedre å kjøpe en kjole som passer og planlegger mange beslag i nærheten av den store dagen for å foreta nødvendige endringer.

  • Velg din egen stil over høymote

Hvis du kjøper en kjole som er ultra trendy, kan du garantere at det kommer til å bli din bryllupsfoto, og det kan forhindre at du ser som brude som du vil. I stedet for å velge et brudekjole fordi det er fasjonabelt, velg en du elsker og det får deg til å se og føle deg fantastisk. Det er bedre å legge til din egen personlige karakter til en enkel kjole med smykker, sko og annet tilbehør enn å ta et bryllupstøy direkte av bryllupskatongene og angre på det senere.

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This