Veldig skuffet, men ikke overrasket

0
286

Verden er på mange måter snudd på hodet, så nyheter som ikke henger på greip kommer daglig. Det har lenge vært snakk om at en av fotballen og verdens største stjerner med 525 millioner følgere på Instagram skulle skrive under på en 2 milliarder kroner i året avtale med Al-Nassr.

Dette er enda et skritt for Saudi-Arabia i deres aksjon for å få VM i 2030.

Samtidig som ingen klubber i Europa ønsker Cristiano Ronaldo, både på grunn av lønna han krever og hva han gjør med resten av laget, har han forhandlet frem en overgang til verdens verste diktatur. En fotballegende velger å avslutte sin karriere med 2 milliarder sølvpenger i året.

Les: Qatar VMs beste unge spiller har kommet med et klart og tydelig JA!

Håpet er at Ronaldo skal få deg til å glemme 11. september, statssponset terror over hele Europa, drapet og parteringen av journalist Jamal Khashoggi på Saudi Arabias ambassade i Tyrkia, bombing av Jemen tilbake til steinalderen, utdannelse av 3 millioner fundamentalister og terrorister gjennom Madras, henging av «trollmenn og hekser» samt andre som tror på magi (Harry Potter er forbudt), undertrykkelse av kvinner og generell forakt for menneskeliv.

Ronaldo selv har ingen problemer med det han nå gjør og har fokus på fotballen: «Jeg ser frem til en ny opplevelse i en annen liga og et annet land. Jeg ser veldig frem til sammen med lagkameratene mine hjelpe laget til suksess».

Ronaldo har også spilt for Manchester United, Sporting, Real Madrid og Juventus. Han har vunnet både Champions League og Gullballen fem ganger, i tillegg til å ha vunnet EM med Portugal i 2016.

Man kan håpe Saudi-Arabias ønske om VM og internasjonal annerkjennelse skal få dem til å beherske seg noe og slutte å støtte fascisme rundt om i verden, inkludert Russlands krigføring i Ukraina og Maga-bevegelsen i USA. – Men vi tviler, så lenge de aller fleste lar seg kjøpe.

tabola

No posts to display