Twitter fått 14 millioner nye brukere, men taper penger

0
141

I mange land er Twitter en vesentlig viktigere kanal enn i Norge, hvor vi mer har konsentrert oss om Facebook, Instagram og Snapchat. – Noe av hovedkritikken mot Twitter sin forretnings modell har vært at det egentlig ikke har vært noen forretnings modell.

Det har grunnlegger og administrerende direktør Jack Dorsey fått med seg og har startet et omfattende ombygging og utviklingsprogram som koster mye penger.

Les: 93 år gammel kvinne: “Jeg trenger mer øl”

Mens inntektene er opp mer enn forventet i første kvartal klarer ikke selskapet å hente inn de økte utgiftene. – Underskuddet for første kvartal endte på 8,4 millioner dollar.

Det siste året har Twitter fått 14 millioner nye brukere, noe som gir en vekst på 24 prosent, den største i det sosiale mediets historie. Det bidro til inntekter på 808 millioner dollar – rundt 8,4 milliarder kroner med dagens kurs.

Men det var altså ikke nok til å gå i pluss når utgiftene var trukket fra. Inntektene er likevel 25 millioner høyere enn analytikerne forventet, og aksjekursen gikk opp 7,2 prosent i handelen før børsåpning.

Les på Popidol: Brad Pitt åpner «Saturday Night Live» som Fauci og knuser Donald Trump

tabola

No posts to display