onsdag, juli 15, 2020

Twitch suspenderer Trump

Må lese

Nye Mercedes-AMG GT Black Series

Nye Mercedes-AMG GT Black Series viderefører merkets tradisjon innen motorsport, med et ekspressivt design og den direkte...

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

USAs president Donald Trump er suspendert fra det populære streamingnettstedet Twitch. – Årsaken er at presidenten har spredd «hatefullt innhold».

Dette er en midlertidig suspensjon, ikke utkastelse.

Les: Sven-Göran Eriksson og Sir Alex Ferguson saksøker bank for 15 milliarder

Twitch er et nettsted hvor enhver bruker kan streame innhold som kan vises direkte av alle andre som klikker på streamerens kanal. Trumps konto er suspendert for streaming av hatefullt innhold, og Twitch har nå fjernet det aktuelle innholdet.

De har fjernet alt fra starten på Trumps valgkamp, der Donald Trump sa at Mexico hadde sendt voldtektsmenn til USA. – Til sendinger fra hans nylige valgmøte i Tulsa, Oklahoma.

Som alle andre, må politikere på Twitch følge vilkårene og retningslinjene våre. Vi gjør ikke unntak for politikere eller nyhetsverdig innhold, og vi svarer når vi mottar rapporter om at reglene er brutt, sier en talsperson for Twitch til The Verge.

Trumps konto om Twitch ble opprettet i oktober. Det har hovedsakelig blitt brukt til å strømme presidentvalget og andre kampanjearrangementer live.

Twitch ble opprettet i 2011 og har siden blitt den ledende streaming-siden i verden innen sin sjanger. Nettstedet har over 2,3 millioner streamere om dagen, og mer enn 15 millioner brukere besøker nettstedet daglig for å se innhold.

Les på Sporten: Guardiola skal ødelegge festen for United

- Advertisement -

Siste nytt

Nye Mercedes-AMG GT Black Series

Nye Mercedes-AMG GT Black Series viderefører merkets tradisjon innen motorsport, med et ekspressivt design og den direkte...

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen. Den 60 år gamle landslagssjefen...

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er ikke alltid man legger merke...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til å "vokse opp". - Han...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der. Han er ikke redd for...

More Articles Like This