onsdag, mai 5, 2021

TV 2 nekter lokalradioer å overføre Get ligakamper

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er lenge siden TV2 prøvde seg på å lage radio, det ble en katastrofe så denne nyheten fra Hockey verden handler trolig ikke om at de har tenkt til å prøve igjen.

22 august forlenget TV 2 sin avtale med Hockeyforbundet og de sikret det i tillegg til TV rettighetene også rettigheter til radio.  – De har ikke tenkt til å sende radio, men de stenger likevel noen få entusiastiske hockey supportere ute fra å lage radio.

Remi André Taule i TV 2 bekrefter dette overfor Fredriksstad Blad.
«Vi har nå investert betydelig i en avtale med norsk hockey som gjelder de seks neste årene, hvor dette med rettigheter har blitt gjort tydeligere. Det har tidligere vært mange ulike aktører, vi ønsker nå å få kontroll på situasjonen, og ha utgangspunktet klart om at vi eier rettighetene»

Les på Sporten: Henrik Zetterberg tvunget til å slutte: «De kan ikke gjøre noe»

Fredriksstad Blads hockeysendinger på radio stenges nå.

«At Norsk Topphockey og TV 2 har avtalt rettigheter som nå fratar oss muligheten til å gi de hockeyinteresserte denne alternative måten å følge kampene på, er sterkt beklagelig», sier sjefredaktør René Svendsen i Fredriksstad Blad.

At radiosendingene forsvinner har skapt diskusjoner blant supporterne i plankebyen, noe også Taule i TV 2 har merket seg.

«Det har vi full forståelse for. Årsaken til at dette dessverre kom tett på seriestart er at rettighetene ble avklart så sent. Vi holder døren på gløtt, og er åpne for samtaler med andre aktører, for å se hva som er det beste for både oss og norsk ishockey» understreker TV 2-sjefen.

Vi i Sporten foreslår en enten eller holdning, hva med å enten, lage radio selv, eller la en to tre lokalradioer som faktisk gidder å lage sendinger om hockey få lov til å fortsette.

I tillegg til Fredriksstad Blad, har også Klanenradioen sendinger, mens Sarpsborg Arbeiderblad også har sendt nettradio.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This