TV 2 nekter lokalradioer å overføre Get ligakamper

0
141
Fredrikstad blad girer opp til sending

Det er lenge siden TV2 prøvde seg på å lage radio, det ble en katastrofe så denne nyheten fra Hockey verden handler trolig ikke om at de har tenkt til å prøve igjen.

22 august forlenget TV 2 sin avtale med Hockeyforbundet og de sikret det i tillegg til TV rettighetene også rettigheter til radio.  – De har ikke tenkt til å sende radio, men de stenger likevel noen få entusiastiske hockey supportere ute fra å lage radio.

Remi André Taule i TV 2 bekrefter dette overfor Fredriksstad Blad.
«Vi har nå investert betydelig i en avtale med norsk hockey som gjelder de seks neste årene, hvor dette med rettigheter har blitt gjort tydeligere. Det har tidligere vært mange ulike aktører, vi ønsker nå å få kontroll på situasjonen, og ha utgangspunktet klart om at vi eier rettighetene»

Les på Sporten: Henrik Zetterberg tvunget til å slutte: «De kan ikke gjøre noe»

Fredriksstad Blads hockeysendinger på radio stenges nå.

«At Norsk Topphockey og TV 2 har avtalt rettigheter som nå fratar oss muligheten til å gi de hockeyinteresserte denne alternative måten å følge kampene på, er sterkt beklagelig», sier sjefredaktør René Svendsen i Fredriksstad Blad.

At radiosendingene forsvinner har skapt diskusjoner blant supporterne i plankebyen, noe også Taule i TV 2 har merket seg.

«Det har vi full forståelse for. Årsaken til at dette dessverre kom tett på seriestart er at rettighetene ble avklart så sent. Vi holder døren på gløtt, og er åpne for samtaler med andre aktører, for å se hva som er det beste for både oss og norsk ishockey» understreker TV 2-sjefen.

Vi i Sporten foreslår en enten eller holdning, hva med å enten, lage radio selv, eller la en to tre lokalradioer som faktisk gidder å lage sendinger om hockey få lov til å fortsette.

I tillegg til Fredriksstad Blad, har også Klanenradioen sendinger, mens Sarpsborg Arbeiderblad også har sendt nettradio.

 

tabola

No posts to display