fredag, desember 10, 2021

TV 2 nekter lokalradioer å overføre Get ligakamper

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er lenge siden TV2 prøvde seg på å lage radio, det ble en katastrofe så denne nyheten fra Hockey verden handler trolig ikke om at de har tenkt til å prøve igjen.

22 august forlenget TV 2 sin avtale med Hockeyforbundet og de sikret det i tillegg til TV rettighetene også rettigheter til radio.  – De har ikke tenkt til å sende radio, men de stenger likevel noen få entusiastiske hockey supportere ute fra å lage radio.

Remi André Taule i TV 2 bekrefter dette overfor Fredriksstad Blad.
«Vi har nå investert betydelig i en avtale med norsk hockey som gjelder de seks neste årene, hvor dette med rettigheter har blitt gjort tydeligere. Det har tidligere vært mange ulike aktører, vi ønsker nå å få kontroll på situasjonen, og ha utgangspunktet klart om at vi eier rettighetene»

Les på Sporten: Henrik Zetterberg tvunget til å slutte: «De kan ikke gjøre noe»

Fredriksstad Blads hockeysendinger på radio stenges nå.

«At Norsk Topphockey og TV 2 har avtalt rettigheter som nå fratar oss muligheten til å gi de hockeyinteresserte denne alternative måten å følge kampene på, er sterkt beklagelig», sier sjefredaktør René Svendsen i Fredriksstad Blad.

At radiosendingene forsvinner har skapt diskusjoner blant supporterne i plankebyen, noe også Taule i TV 2 har merket seg.

«Det har vi full forståelse for. Årsaken til at dette dessverre kom tett på seriestart er at rettighetene ble avklart så sent. Vi holder døren på gløtt, og er åpne for samtaler med andre aktører, for å se hva som er det beste for både oss og norsk ishockey» understreker TV 2-sjefen.

Vi i Sporten foreslår en enten eller holdning, hva med å enten, lage radio selv, eller la en to tre lokalradioer som faktisk gidder å lage sendinger om hockey få lov til å fortsette.

I tillegg til Fredriksstad Blad, har også Klanenradioen sendinger, mens Sarpsborg Arbeiderblad også har sendt nettradio.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This