Trevor Noahs siste utgave av The Daily Show vil være 8. desember

0
15
Noah måler opp studio på Jon Stewart sin siste dag som programleder for The Daily Show

Den 38 år gamle talkshowverten Trevor Noah har annonsert at hans siste The Daily Show vil være 8.desember.

Comedy Central vil gjenoppta sendingen av episoder av serien 17. januar uten at det er annonsert hvem som vil overta.

Den fastsatte datoen for den siste utgaven av Comedy Central-serien arrangert av Noah, 38, kommer uker etter at Noah sa at han ville forlate showet under en opptak 28. september.

Les: Barbarella kommer tilbake

Comedy Central vil gjenoppta sendingen av episoder av serien 17. januar, og bemerker at «ytterligere detaljer» er satt til å bli annonsert.

«Den Emmy-vinnende franchisen vil begynne på en nyoppfinnelse som den har gjort det med suksess tidligere,» sa nettverket.

Det var ikke umiddelbart klart om nettverket hadde valgt hans etterfølger, eller midlertidige verter, da filmingen gjenopptas tidlig neste år. Showets korrespondentteam inkluderer Ronny Chieng, Michael Kosta, Desi Lydic, Dulcé Sloan og Roy Wood Jr.

Showet vil minnes Noahs tid ved roret av showet med en episode fra 5. desember som tar et «festlig tilbakeblikk på hans største øyeblikk.»

Noah sa i en uttalelse at Paramount-sjef Chris McCarthy ‘har vært en fantastisk leder og partner som har hjulpet meg å realisere drømmen min om å jobbe ikke bare foran kameraet, men også bak kulissene, og produsere innhold som nå sendes over hele Paramount-familien .’

Han la til: «Jeg er virkelig spent på å se hva fremtiden bringer.»

LES OGSÅ: Tottenham følger nøye med på Premier League-komet

McCarthy kalte Noah ‘et utrolig talent som har satt et uutslettelig preg på The Daily Show, og vi er takknemlige for hans kreative partnerskap de siste syv årene.’

Noah ga sin kunngjøring forrige måned ved å si at han følte takknemlighet etter syv år med å være vert for showet, som Jon Stewart forlot i 2015.

«Jeg skjønte at tiden min er ute etter de syv årene,» sa en TV-personlighet fra Johannesburg, Sør-Afrika.

tabola

No posts to display