Tom Hanks sin «pjokk» Fiat 126p er solgt for voksent beløp

0
124

Filmstjerne Tom Hanks har solgt sin «Toddler» mottatt i gave fra Polen.

Den mest kjente «lille» i verden vil også være den dyreste. Fiat 126p som polakkene overleverte til Tom Hanks gikk på auksjonen og ble solgt for et svimlende beløp. Alt for et godt formål.

Les: Planlegger direktetog mellom Trondheim og Stockholm

I 2017 tok Tom Hanks, mens han filmet «Spy Bridge» i Budapest, bilder av seg selv med en Fiat 126p han så på gaten. Skuespilleren ble forelsket i denne bilen og delte den på Internett.

Hanks’ bilder med «småbarnet» skulle på spøk antyde at det var hans nye bil.

Bildet som ble delt på Instagram ble raskt populært over hele verden. De ble lagt merke til av innbyggerne i Bielsko-Biała, der Fiat 126p opprinnelig ble produsert.

Monika Jaskólska tok seg av organiseringen av en unik gave, som snart skulle leveres til Hanks . Etter noen ukers leting ble det kjøpt et eksemplar fra 1974.

Les på Popidol: «Bosch: Legacy»-traileren åpner døra for neste kapittel for Titus Welliver

Rafał Sonik var sponsor for kampanjen, takket være hvilken midlene som ble samlet inn til kjøp og rekonstruksjon av bilen kunne overføres til støtte for Pediatrisk sykehus i Bielsko-Biała.

Til og med Hanks selv bidro økonomisk til denne veldedighetsaksjonen. Bilen ble overlevert 30. november 2017 hjemme hos generalkonsulen for republikken Polen i Los Angeles som en gave fra innbyggerne i den polske byen.


Småbarnet gikk til skuespilleren i perfekt stand. Tom Hanks brukte ikke Fiat 126p mye og tok godt vare på den. Bilen har kjørt 500 kilometer.

Les: Et italiensk selskap lager et elektrisk kjøretøy inspirert av Fiat 126

Småbarn Tom Hanks til prisen av en premiumbil
For noen dager siden bestemte skuespilleren seg for å støtte en edel sak – Elizabeth Dole-stiftelsen som en del av Hidden Heroes-kampanjen. Dette er en aksjon populær i USA som støtter familier til krigsveteraner. Tom Hanks annonserte at hele beløpet som ble oppnådd under auksjonen av den donerte Fiat 126p vil bli brukt til dette formålet.

Interessen for Fiaten produsert i Polen var så enorm at salget ble fullført med et beløp på USD 83 500.

Foreløpig er det ikke avslørt hvem som ble ny eier av bilene, men kanskje om noen tid vil den mystiske samleren skryte av en unik «baby».

tabola

No posts to display