Thom Yorke bekrefter nytt Radiohead album

0
107

Det å følge Thom Yorke på twitter kan være rimelig frustrerende, spesielt den siste tiden har vært mer kryptisk enn oraklet i Delfi. Rare bilder uten tekst, tekstbiter som ikke har hatt noen mening. Fans har tatt alle disse meldingene som at det er et album på gang og nå fikk de rett.

Thom Yorke sider de er i studio og at han og samarbeidspartner i lang tid Stanley Donwood har gått igjennom arkiverte bilder og ord. Det betyr at Radiohead er i gang med sitt niende studioalbum og Thom Yorke sine kommentarer så langt tyder på at også tidligere materiale ikke utgitt finner veien inn i dette albumet.

Bekreftelsen som kom nå viser at Radiohead holder det både Jonny Greenwood og Phil Selway har sagt i intervjuer tidligere, nemlig at de skulle besøke studio i september.

Det at Radiohead er i studio behøver ikke bety at det kommer et album rett rundt hjørnet, bandet er kjent for utgi album sporadisk og at det kan gå lang tid fra innspilling til det er å høre.

Det var ett år i mellom Kid A og Amnesiac, fire år mellom både Hail the Thief og In Rainbows og deres siste album, The King of Limbs, gitt ut en dag tidligere enn forventet i 2011.

 

Radiohead er fra Oxfordshire i England og ble dannet i 1985, Thom Yorke spiller både gitar og piano i tillegg til å være vokalist, Jonny Greenwood spiller gitar og elektronika og hans bror Colin Greenwodd er bassist. Phil Selway spiler trommer.

De har en rekke hitter bak seg, blant annet: creep, Street Spirit(Fade Out) High And Dry og Paranoid Android.

 

Her finner du alt det rare fra Thom Yorke på Twitter

tabola

No posts to display