Tegneserien det var umulig å filme har snart premiere

0
161

Det er en spesiell, surrealistisk og blasfemisk tegneserie fra støvete Texas som nå finner veien til tv mediet. Preacher handler om en prest med overnaturlige evner som reiser ut på et umulig oppdrag, en alkoholisert irsk vampyr, en eks kjæreste uten moral og etikk, rare fenomener, en leiemorder og en hel rekke spark i retning av Gud.

AMC som er ansvarlig for en rekke gigantsuksesser som “The Walking Dead”, «Fear the Walking Dead”, «Breaking Bad”, “Better Call Saul”, “Mad Men” har i hvert fall hvis man ser traileren som akkurat har blitt sluppet klart å overføre det absurde fra tegneserien.

Hvis du er blant de som tror at dette blir en intellektuell stillevandrende rolig affære så kan vi fortelle at du tar feil, veldig feil, ikke mye tid til ettertanke det blir blodig. Det var få som trodde at den meget kontroversielle tegneserien skapt av Garth Ennis og Steve Dillon noen sinne ville bli filmet, det ble mottatt med stor overraskelse i pressen for ca. et år siden da AMC annonserte at Seth Rogen og Evan Goldberg skulle lage tv serie.  Det er et morbid tema fult med blasfemi. Jesse Custer spilt av Dominic Cooper er en sørstatsprest som har overnaturlige evner og som bare må finne Gud, dette gjør han sammen med en leiemorder og en vampyr.

Preacher har premiere mandag 23 mai på Viaplay

tabola

No posts to display