Synger Penny Lane mens de kjører i Penny Lane

0
179
James Corden og Paul Mccartney, Carpool Karaoke

The Late Late Show med James Corden har blitt populært mye på grunn av ideen Carpool Karaoke hvor han tar med seg en stjerne i bilen og synger sammen med dem.

Det hele startet våren 2015 med Mariah Carey og det ble en øyeblikkelig hit, etter det har blant annet Adele som er sett 182 millioner ganger, Stevie Wonder (38 millioner ganger), presidentfrue  Michelle Obama  (68 millioner ganger) og Justin Bieber som er sett 139 millioner ganger. (NB: YouTube tall, tv og andre sosiale medier kommer i tillegg)


James Corden dro til Liverpool for en spesiell dag med Paul McCartney brukt å utforske byen Paulus ungdom, besøker barndomshjemmet der han skrev musikk med John Lennon, utfører sanger i en lokal pub og selvfølgelig kjører rundt å synge noen av Pauls største hits .

Les: Britiske legender gjenforenes!

Paul MacCartney er tydeligvis veldig populær, omtaler av kjøreturen med Corden er at man ler og gråter og synger med. På bare 5 dager har den blitt sett 20 millioner ganger, og den fortsetter å rulle, matematikere har regnet ut at Adele sin rekord står i fare.

Forhåndsbestille Paul McCartneys nye album Egypt Station og last ned hans to nye sanger“Come On To Me” og “I Don’t Know” her:

Her er The Beatles med Penny Lane

tabola

No posts to display