Svensk fotballklubb i et sjokkerende møte med dyreriket

0
122
Herlig tørr melding på twitter fra klubben. (häcken, x)

Varsko, villsvin på fotballbanen! Høres ut som noe som kan skje for en eller eksotisk klubb, men dette var en gjeng med solbrente svensker som denne uken fikk close encounter med villmarken.

Vi ser på profesjonelle fotballspillere som en gjeng som lever «i sin egen verden» med alt lagt til rette for å prestere. På mandag fikk Per Mathias Høgmo tidligere klubb (frem til desember), Häcken, en selsom opplevelse på trening – og i overkant ekte.

LES: Ingen tvil: Ørjan Nyland bringer lykke til Sergio Ramos og Sevilla!

På treningsleir på Marbella er ikke et villsvin det første du forventer å møte som skandinavisk spiller, men det var det som dukket opp for Häcken-spillerne.

-Det var mildt sagt en traumatisk opplevelse. Det startet med at han løp mot meg og ville spise shortsen min. Jeg løp for livet og klarte å unnslippe, forteller 18-åringen Sigge Jansson dramatisk til Fotballskanalen.

Ola Kamara hadde et mer avslappet forhold til kontakten med dyreriket.

-Den var rask. Det er ikke ofte du får villsvin på besøk på trening. Jeg har ikke prøvd det før, men har opplevd det med andre dyr. Krokodiller og den slags. Jeg har jo vært i Florida, der kunne de godt komme inn på anlegget, sier den norske spilleren.

SPORTEN: Antonio Conte endelig tilbake – går for nok en serietittel

tabola

No posts to display