Rekordsignering dumpes etter ett år!

0
1112
Stor lykke hos Vitinha da Marseille-kontrakten ble signert. Dessverre varte den ikke så lenge. (foto: vitinha, x)

Darwin Nunez begynner å komme seg i Liverpool-drakta, Antony er langt unna et gjennombrudd i Man United-drakta. To gigantinvesteringer for klubbene som er avhengig av avkastning på investeringen i form av scoringer. Marseille bestemte seg for ett år og en dag siden å bryte overgangsrekorden sin med å hente sin neste toppscorer. På torsdag ble klubbens største investering sendt på utleie, midt i kampen om den siste Champions League-billetten i Ligue 1.

Vitinha ble hentet fra Braga, 31. januar 2023 for rekordsummen 32 millioner euro. Den portugisiske spissen forlot Braga med 28 scoringer på 67 kamper, men overgangen til Ligue 1 har ikke vært enkel. Fortsatt uten gjennombrudd etter 43 kamper og 6 scoringer bærer det på utleie til Genoa for resten av sesongen.

LES: Svensk fotballklubb i et sjokkerende møte med dyreriket

Utleie for sin dyreste spiller med 6 poeng bak 3. plass og Champions League-billett, det forteller det meste om hvordan klubben vurderer Vitinhas betydning for resultatene. Kjøpsopsjon bakt inn i leieavtalen forteller også at 23-åringens tid hos Marseille er over.

SPORTEN: Man United-spilleren følger sporet til en av Norges store fotballegender

tabola

No posts to display