Til sommeren kommer Star Trek Beyond, dermed er det mer enn strender og varme å glede seg til.

Med høyt spill og geniale løsninger mot umulige odds langt borte der ingen hadde vært før fikk William Shatner som kaptein Kirk millioner av mennesker til å drømme seg bort foran tv skjermen.

 

Star Trek var på 60 tallet med på å redefinere hvordan vi så på tv og inspirerte ikke bare andre serier og filmer, men inspirerte også til et helt nytt levesett for mange mennesker.

 

Fremtidsvisjonen handlet om hvordan alle fikk det de trengte, alle fikk jobb etter kvalifikasjoner og aspirasjoner og at det var fred og likestilling på hele kloden. Som bonus hadde samfunnet kommet så langt at det ikke lenger var behov for penger.

 

William Shatner bekrefter at han har blitt forespurt om å stille i den neste Star Trek filmen som for nr 3 etter rebouten som kom i 2009. Det gledet mange fans at den originale Spock skuespiller Leonard Nimoy hadde en rolle i filmen.

 

J.J. Abrams lykkes i å lage Star Trek mer moderne og mørkere og klarte på en god måte å flette «gamle» Spock inn i fortellingen. Hvordan Shatner som kaptein Kirk skal flettes inn i historien har ikke kommet frem, bare at han skal være med.

 

Sentimentale Star Trek fans venter nå på andre storheter fra Star Trek universet kommer tilbake, vi krysser fingrene for et gjensyn med George Takei, Data og ikke minst Sir Patrick Stewart

Premiere 22 juli 2016

shatnertrek

Manuset er skrevet av Roberto Orci, samme forfatter som skrev de to foregående filmene. J.J.Abrams fortsetter som produsent, men overlater regissørstolen til Justin Lin mest kjent fra flere Fast & Furious filmer. Tempo i fortellingen er dermed sikret.

Det er en imponerende liste skuespillere med bla: Idris Elba, Chris Pine, Simon Pegg, Zach Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin and Karl Urban.

Her er traileren til Star Trek Beyond

f7.no -> adds
tabola