onsdag, april 7, 2021

Solskjærs skjebne skal avgjøres

Må lese

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Søndag 20. oktober gjester Jurgen Klopp og Liverpool drømmenes teater. De røde fra Merseyside kommer til et stadion hvor fiendtlig atmosfære er ventet, men det er ikke til å komme unna at mesteparten av presset kommer til å ligge på skuldrene til nordmannen som var med på å gi Old Trafford sitt kallenavn.

«20 Legend» henger fremdeles fra tribunene på Manchester Uniteds hjemmebane, men Solskjær sitter alt annet enn trygt. Før gigantmøtet med Liverpool er det nemlig ikke mer enn 3 poeng ned til lagene som ligger helt sist på tabellen. Drømmen til alle United supportere var at helten fra Champions League finalen i 1999 skulle kjempe i toppen av tabellen, men slik har det ikke blitt.

En vanvittig 4-0 seier over Chelsea i første ligakamp har blitt fulgt opp med veldig dårlige og skuffende resultater. Takket være en begredelig forestilling i 0-1 tapet for Newcastle, kan Solskjærs posisjon nå virkelig være truet dersom det ikke blir seier mot erkerivalen på søndag.

Liverpool var Englands beste lag i en lang årrekke, men så kom Sir Alex Ferguson. Hans Manchester United dominerte engelsk og internasjonal fotball i over 20 år, men denne gullalderen er over. Nå står Jurgen Klopp og kompani med full pott på 8 kamper, noe som betyr at de leder an i jakten på ligagullet.

For Liverpool og lagets supportere er dette en etterlengtet situasjon å være i etter flere tiår uten ligagull. Laget fra Beatles-byen har måttet vende seg til å være nummer to over lengre tid, men Klopps Heavy Metal stil har ført til at Liverpool igjen er blant de aller beste.

Man vet selvfølgelig ikke hvordan en fotballkamp kommer til å ende, men det er ingen tvil om at Liverpool er gigantfavoritter. Denne kampen blir også tilført ekstra spenning (særlig for oss nordmenn) ettersom det forventede utfallet kan resultere i at Norges mest populære manager faktisk mister jobben.

Tapet for Newcastle var kjedelig nok for United supportere, men et tap mot erkerivalen Liverpool kan fort få begeret til å renne over. Spillet er kjedelig og målene er fraværende, noe som fort leder til frustrasjon blant de trofaste på Old Trafford. Selv ikke en vaskeekte legende kan overleve slikt over lengre tid.

Søndag kan bli Solskjærs siste kamp som United manager, men det kan også bli starten på et nytt eventyr. Comeon.com har Liverpool som store favoritter, men dersom de røde djevlene kan komme fra kampen med 3 poeng, så kan dette være starten på en snuoperasjon verden ikke har sett maken til siden Sir Alex Ferguson vant FA Cupen i sin første sesong.

Skotten var selv ikke langt i fra å miste jobben, men cupseieren var alt som skulle til for å begynne et dynasti. Kan det samme skje for Solskjær på søndag?

- Advertisement -

Siste nytt

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

More Articles Like This