tirsdag, juli 14, 2020

Solskjærs skjebne skal avgjøres

Må lese

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Søndag 20. oktober gjester Jurgen Klopp og Liverpool drømmenes teater. De røde fra Merseyside kommer til et stadion hvor fiendtlig atmosfære er ventet, men det er ikke til å komme unna at mesteparten av presset kommer til å ligge på skuldrene til nordmannen som var med på å gi Old Trafford sitt kallenavn.

«20 Legend» henger fremdeles fra tribunene på Manchester Uniteds hjemmebane, men Solskjær sitter alt annet enn trygt. Før gigantmøtet med Liverpool er det nemlig ikke mer enn 3 poeng ned til lagene som ligger helt sist på tabellen. Drømmen til alle United supportere var at helten fra Champions League finalen i 1999 skulle kjempe i toppen av tabellen, men slik har det ikke blitt.

En vanvittig 4-0 seier over Chelsea i første ligakamp har blitt fulgt opp med veldig dårlige og skuffende resultater. Takket være en begredelig forestilling i 0-1 tapet for Newcastle, kan Solskjærs posisjon nå virkelig være truet dersom det ikke blir seier mot erkerivalen på søndag.

Liverpool var Englands beste lag i en lang årrekke, men så kom Sir Alex Ferguson. Hans Manchester United dominerte engelsk og internasjonal fotball i over 20 år, men denne gullalderen er over. Nå står Jurgen Klopp og kompani med full pott på 8 kamper, noe som betyr at de leder an i jakten på ligagullet.

For Liverpool og lagets supportere er dette en etterlengtet situasjon å være i etter flere tiår uten ligagull. Laget fra Beatles-byen har måttet vende seg til å være nummer to over lengre tid, men Klopps Heavy Metal stil har ført til at Liverpool igjen er blant de aller beste.

Man vet selvfølgelig ikke hvordan en fotballkamp kommer til å ende, men det er ingen tvil om at Liverpool er gigantfavoritter. Denne kampen blir også tilført ekstra spenning (særlig for oss nordmenn) ettersom det forventede utfallet kan resultere i at Norges mest populære manager faktisk mister jobben.

Tapet for Newcastle var kjedelig nok for United supportere, men et tap mot erkerivalen Liverpool kan fort få begeret til å renne over. Spillet er kjedelig og målene er fraværende, noe som fort leder til frustrasjon blant de trofaste på Old Trafford. Selv ikke en vaskeekte legende kan overleve slikt over lengre tid.

Søndag kan bli Solskjærs siste kamp som United manager, men det kan også bli starten på et nytt eventyr. Comeon.com har Liverpool som store favoritter, men dersom de røde djevlene kan komme fra kampen med 3 poeng, så kan dette være starten på en snuoperasjon verden ikke har sett maken til siden Sir Alex Ferguson vant FA Cupen i sin første sesong.

Skotten var selv ikke langt i fra å miste jobben, men cupseieren var alt som skulle til for å begynne et dynasti. Kan det samme skje for Solskjær på søndag?

- Advertisement -

Siste nytt

Dette er Tysklands neste landslagssjef

"Sniffi fingers" gjør sikkert en god jobb etter sjokket fra forrige fotball VM. Tyskland vinner fotballkamper igjen....

Kjempeflott sprer seg i hele Europa

Det er ingen dyr i den norske fauna som gjør flere folk syke enn flott. Det er ikke alltid man legger merke...

Jim Carrey gir ut sin første bok

Man kan se tydelig at det har skjedd noe med Jim Carrey som har fått gummitryne til å "vokse opp". - Han...

Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Manchester City manager Pep Guardiola leder sitt lag, som alltid med empati, men det stopper ikke der. Han er ikke redd for...

Planlegger verdens største flytende havvindpark

Equinor ligger langt nede på listen over miljøvennlige oljeselskaper (burde være enkelt å være på topp der) til tross for at de...

More Articles Like This