fredag, februar 26, 2021

Snart slutt for gratis Spotify

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det har ligget i luften en stund at gratis, reklamebasert Spotify snart er over. Enkeltartister og noen selskaper har klaget veldig over mange spillinger og dårligere inntekter. Siste artist vekk fra Spotify er Taylor Swift. Argumentet har vært at de mange gratispassasjerene etter hvert vil gå over til betalende kunder, men denne utviklingen har gått veldig sakte.

De store selskapene har nå kastet seg på klagestrømmen, blant annet Sony Music og Warner Music mener at det ikke er nok penger i gratis versjonen.

Siste selskapet av de store som nå ytrer seg negativ til dette er Universal.

I dag tilbyr Spotify ubegrenset reklamebasert gratisstrømming på datamaskinen, noe du ikke får f.eks. fra Nordiske Wimp.

Universal mener at å utelukke gratisstrømming vil føre til flere betalende brukere, noe som igjen de tror skal bidra mer inntekt for både Spotify og musikkbransjen.

– Reklamebasert on demand vil ikke kunne opprettholde hele økosystemet av produsenter og investorer, sa Group CEO Lucian Grainge ved Universal.

Dette kommer på et dårlig tidspunkt for Spotyfy som planlegger en børsintroduksjon som på lignende introduksjoner har basert verdien i stor grad på antallet brukere.

Forrige måned ble det også kjent at Apple kan bidra til å ta knekken på gratisstrømming. Med sin Beats-tjeneste har Apple lokket til seg platebransjen. Hvorfor? De skal ikke tilby gratis strømming, her skal det bare være en kort testperiode. Ønsker man å lytte mer må man betale, en tankegang platebransjen støtter langt på vei, ifølge Venture Beat.

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This