mandag, oktober 19, 2020

Slik blir iPhone 12 – kommer uten lader og hodetelefoner

Må lese

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til...

Reisetips: Idyllisk biltur fra Sørlandet til Vestlandet

En biltur langs kysten byr på stor variasjon, vakre omgivelser og herlige opplevelser. Her får du tips...

Bilhjulet kan falle av under kjøring

Det må være marerittet for en bilfører, likevel skjer det flere ganger årlig i Norge. Det er...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Snart er den her, 12. generasjons iPhone. For et par dager siden presenterte Apple sin nye iPhone 12 med funksjonene.

Fokuset fra Apple var hovedsakelig på at iPhone 12 var 5G-kompatibel, og at den vil bli utgitt i fire modeller, iPhone 12 og iPhone 12 Mini, samt Pro og Pro Max. iPhone 12 vil bli utgitt i fargene hvitt, svart, grønt, blått og rødt.

Les: Det mest populære mobilselskapet

iPhone 12 kommer i fem forskjellige aluminiumsfarger: blå, grønn, svart, hvit og fargen nylig introdusert med Apple Watch 6 rød.
Både 6,1-tommers iPhone 12 og den mindre 5,4-tommers Mini har flat design med ramme i rustfritt stål. Telefonene har en IP68-vurdering, noe som betyr at den er vannavstøtende og kan senkes ned i vann opp til seks meter i 30 minutter. Den nye iPhones avanserte kamerasystem inkluderer et ultrabredt kamera og en bedre blits som ifølge Apple vil gi 27 prosent mer lys. iPhone 12 vil også være den første Apple-telefonen med et kamera som tar opp HDR-video med Dolby Vision, som støtter streamingtjenester i Ultra HD.

Det nye dual camera-systemet på iPhone 12 og iPhone 12 Mini har et ultravidvinkelkamera, et nytt vidvinkelkamera og nattmodus i alle kameraer.
I sann meningsånd ventet ikke Twitter-kommentarene. Det har vært mye snakk om utformingen av den nye telefonen. Telefonen ser faktisk ut som en eldre iPhone-modell, nemlig iPhone 5.

Les på Popidol: Til jul kan du se Tom Hanks i sin første western noensinne

iPhone 12 kommer i fem forskjellige aluminiumsfarger: blå, grønn, svart, hvit og fargen som nylig ble introdusert med Apple Watch 6 rød.

En annen nyhet for iPhone 12-utgivelsen er at Apple ikke kommer med noen lader eller hodetelefoner i pakken med telefonen. Det kan virke rart, men det er det. Apples nye smarttelefon leveres ikke med en vegglader (kun USB-c-kabel) eller Iphone-hodetelefoner i esken, og årsaken til at Apple hevder er telefonens miljøpåvirkning.

Apple sier at de trenger å konsumere færre tilbehør per solgt enhet, og derfor ikke leveres med ladere og hodetelefoner. Dette muliggjør en mindre boks der telefonen sendes, noe som igjen fører til at 70 prosent flere enheter får plass på en transportpall og reduserer utslipp av karbondioksid. Samlet sett anslår Apple at endringen vil generere en reduksjon på omtrent 2 millioner tonn karbondioksidutslipp årlig – som kan sammenlignes med litt over 450 000 biler som kjører.

Beslutningen om ikke å sende med stikkontakt er imidlertid ikke helt ny, i forbindelse med lanseringen av teknologigigantens nyeste klokke, Apple Watch 6, ble den heller ikke sendt med noe stikkontakt med henvisning til miljømessige årsaker.

Som en del av kunngjøringen sa Apple at det allerede er rundt 700 millioner hodetelefoner og 2 millioner Apple AC-adaptere i verden, noe som indikerer at de fleste allerede har ett eller begge tilbehør.

- Advertisement -

Siste nytt

Drømmereise: Japan med lyntog

Japan har utrolig mye forskjellig å by på. Her får du alt fra det helt tradisjonelle til...

Reisetips: Idyllisk biltur fra Sørlandet til Vestlandet

En biltur langs kysten byr på stor variasjon, vakre omgivelser og herlige opplevelser. Her får du tips til en tur fra Mandal...

Bilhjulet kan falle av under kjøring

Det må være marerittet for en bilfører, likevel skjer det flere ganger årlig i Norge. Det er spesiellt en del av året...

Erling Braut Haaland er Golden Boy finalist

Det som skjer omtrent på denne tiden hvert eneste år er at 40 nominerte blir til 20 finalister. - Det...

I sommer skulle Newcastle bli det neste City – nå «sponser» supporterne klubben

Det skapte virkelig liv og røre tidligere i år da noen Saudi-arabere skulle dytte inn milliarder av oljekroner i Premier League gjennom...

More Articles Like This