lørdag, april 3, 2021

Slik blir iPhone 12 – kommer uten lader og hodetelefoner

Må lese

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Snart er den her, 12. generasjons iPhone. For et par dager siden presenterte Apple sin nye iPhone 12 med funksjonene.

Fokuset fra Apple var hovedsakelig på at iPhone 12 var 5G-kompatibel, og at den vil bli utgitt i fire modeller, iPhone 12 og iPhone 12 Mini, samt Pro og Pro Max. iPhone 12 vil bli utgitt i fargene hvitt, svart, grønt, blått og rødt.

Les: Det mest populære mobilselskapet

iPhone 12 kommer i fem forskjellige aluminiumsfarger: blå, grønn, svart, hvit og fargen nylig introdusert med Apple Watch 6 rød.
Både 6,1-tommers iPhone 12 og den mindre 5,4-tommers Mini har flat design med ramme i rustfritt stål. Telefonene har en IP68-vurdering, noe som betyr at den er vannavstøtende og kan senkes ned i vann opp til seks meter i 30 minutter. Den nye iPhones avanserte kamerasystem inkluderer et ultrabredt kamera og en bedre blits som ifølge Apple vil gi 27 prosent mer lys. iPhone 12 vil også være den første Apple-telefonen med et kamera som tar opp HDR-video med Dolby Vision, som støtter streamingtjenester i Ultra HD.

Det nye dual camera-systemet på iPhone 12 og iPhone 12 Mini har et ultravidvinkelkamera, et nytt vidvinkelkamera og nattmodus i alle kameraer.
I sann meningsånd ventet ikke Twitter-kommentarene. Det har vært mye snakk om utformingen av den nye telefonen. Telefonen ser faktisk ut som en eldre iPhone-modell, nemlig iPhone 5.

Les på Popidol: Til jul kan du se Tom Hanks i sin første western noensinne

iPhone 12 kommer i fem forskjellige aluminiumsfarger: blå, grønn, svart, hvit og fargen som nylig ble introdusert med Apple Watch 6 rød.

En annen nyhet for iPhone 12-utgivelsen er at Apple ikke kommer med noen lader eller hodetelefoner i pakken med telefonen. Det kan virke rart, men det er det. Apples nye smarttelefon leveres ikke med en vegglader (kun USB-c-kabel) eller Iphone-hodetelefoner i esken, og årsaken til at Apple hevder er telefonens miljøpåvirkning.

Apple sier at de trenger å konsumere færre tilbehør per solgt enhet, og derfor ikke leveres med ladere og hodetelefoner. Dette muliggjør en mindre boks der telefonen sendes, noe som igjen fører til at 70 prosent flere enheter får plass på en transportpall og reduserer utslipp av karbondioksid. Samlet sett anslår Apple at endringen vil generere en reduksjon på omtrent 2 millioner tonn karbondioksidutslipp årlig – som kan sammenlignes med litt over 450 000 biler som kjører.

Beslutningen om ikke å sende med stikkontakt er imidlertid ikke helt ny, i forbindelse med lanseringen av teknologigigantens nyeste klokke, Apple Watch 6, ble den heller ikke sendt med noe stikkontakt med henvisning til miljømessige årsaker.

Som en del av kunngjøringen sa Apple at det allerede er rundt 700 millioner hodetelefoner og 2 millioner Apple AC-adaptere i verden, noe som indikerer at de fleste allerede har ett eller begge tilbehør.

- Advertisement -

Siste nytt

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

Nordmenn spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året

Tenkt hvis alle de eggene vi spiser i løpet av Påsken, - 26 millioner av den isteden ble klekket ut og plassert...

Kan kasinospill bidra til å gjøre vampyrer «kult» igjen?

Vampyrer vet alle hva er, enten det er som blodsugere i Bram Stokers Dracula, eller sexy, romantiske vesener fra Twilight. Det kanskje...

More Articles Like This