søndag, desember 5, 2021

Skyskrapertetris se det live

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Har alltid hatt lyst til å sette sammen ord som ikke finnes fra før, så her kommer det: I Philadelfia skal Professor Lee la folk spille Skyskrapertetris på to av sidene på bygningen. Tetris er en gigantsuksess som ble funnet opp bak jernteppet i tidligere Soviet av Alexey Pajitnov og «smuglet» til vesten av Hank Robers som lisensierte spillet til Nintendo. Nintendo har solg spillet i 35 millioner eksemplarer og det er kjøpt nesten en halv milliard nedlastinger til mobil.

Professor Lee er kjent for å ha brukt samme bygning for å skrive verdens største kjærlighetsbrev, men nå som en del av Philly Tech Week skal det spilles Tetris,… skyskrapertetris.

Han sier: Teknologi ser for det meste ut til å ha isolert oss fra hverandre. Jeg tenker at mennesker fundamentalt sett er sosiale dyr. Formålet med dette er derfor å bruke den samme teknologien og spillene for å skape en sosial opplevelse, et øyeblikk som deles av en hel by.

Sjefen for bygget, Jerry Sweeney, mener dette blir en unik mulighet til å dele en nostalgisk opplevelse med en ny generasjon spillere.

Spillere er trukket ut av spillinterreserte studenter som hver får en runde på et minutt eller to med det som til nå blir verdens største skjerm. Aktiviteten har ihvertfall skapt mye oppmerksomhet rundt omkring i verdren og det er sikkert et gode både for professoren og universitetet. Se live feed fra spillingen.

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This