mandag, desember 7, 2020

Skyskrapertetris se det live

Må lese

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy". 

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en...

Lufthansa kutter 29 000 ansatte før nyttår

Den tyske staten gikk tidlig inn og reddet Lufthansa fra økonomisk kollaps etter det ble klart at...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Har alltid hatt lyst til å sette sammen ord som ikke finnes fra før, så her kommer det: I Philadelfia skal Professor Lee la folk spille Skyskrapertetris på to av sidene på bygningen. Tetris er en gigantsuksess som ble funnet opp bak jernteppet i tidligere Soviet av Alexey Pajitnov og «smuglet» til vesten av Hank Robers som lisensierte spillet til Nintendo. Nintendo har solg spillet i 35 millioner eksemplarer og det er kjøpt nesten en halv milliard nedlastinger til mobil.

Professor Lee er kjent for å ha brukt samme bygning for å skrive verdens største kjærlighetsbrev, men nå som en del av Philly Tech Week skal det spilles Tetris,… skyskrapertetris.

Han sier: Teknologi ser for det meste ut til å ha isolert oss fra hverandre. Jeg tenker at mennesker fundamentalt sett er sosiale dyr. Formålet med dette er derfor å bruke den samme teknologien og spillene for å skape en sosial opplevelse, et øyeblikk som deles av en hel by.

Sjefen for bygget, Jerry Sweeney, mener dette blir en unik mulighet til å dele en nostalgisk opplevelse med en ny generasjon spillere.

Spillere er trukket ut av spillinterreserte studenter som hver får en runde på et minutt eller to med det som til nå blir verdens største skjerm. Aktiviteten har ihvertfall skapt mye oppmerksomhet rundt omkring i verdren og det er sikkert et gode både for professoren og universitetet. Se live feed fra spillingen.

- Advertisement -

Siste nytt

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy". 

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en frist som er ti år...

Lufthansa kutter 29 000 ansatte før nyttår

Den tyske staten gikk tidlig inn og reddet Lufthansa fra økonomisk kollaps etter det ble klart at luftfarten var noe av det...

Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»

Elon Musk er grunnlegger og administrerende direktør for Tesla Motors har blitt verdens rikeste eller nest rikeste mann etter hvordan det står...

James Bond pistol solgt for 2,2 millioner

Som du muligens husker fra den første James Bond-filmen «Dr. No» var det ikke med stor glede Bond godtok å bruke Walther...

More Articles Like This