lørdag, februar 26, 2022

Skyskrapertetris se det live

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Har alltid hatt lyst til å sette sammen ord som ikke finnes fra før, så her kommer det: I Philadelfia skal Professor Lee la folk spille Skyskrapertetris på to av sidene på bygningen. Tetris er en gigantsuksess som ble funnet opp bak jernteppet i tidligere Soviet av Alexey Pajitnov og «smuglet» til vesten av Hank Robers som lisensierte spillet til Nintendo. Nintendo har solg spillet i 35 millioner eksemplarer og det er kjøpt nesten en halv milliard nedlastinger til mobil.

Professor Lee er kjent for å ha brukt samme bygning for å skrive verdens største kjærlighetsbrev, men nå som en del av Philly Tech Week skal det spilles Tetris,… skyskrapertetris.

Han sier: Teknologi ser for det meste ut til å ha isolert oss fra hverandre. Jeg tenker at mennesker fundamentalt sett er sosiale dyr. Formålet med dette er derfor å bruke den samme teknologien og spillene for å skape en sosial opplevelse, et øyeblikk som deles av en hel by.

Sjefen for bygget, Jerry Sweeney, mener dette blir en unik mulighet til å dele en nostalgisk opplevelse med en ny generasjon spillere.

Spillere er trukket ut av spillinterreserte studenter som hver får en runde på et minutt eller to med det som til nå blir verdens største skjerm. Aktiviteten har ihvertfall skapt mye oppmerksomhet rundt omkring i verdren og det er sikkert et gode både for professoren og universitetet. Se live feed fra spillingen.

- Advertisement -

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This