Sir Bobby Charlton minnes et av sine største øyeblikk, et minne vi deler med glede

0
64

Det var det året verdens skulle stoppe opp, 1999 at Ole Gunnar Solskjær ble verdensberømt og var med å skape det høyeblikket som minnet Sir Bobby Charlton om hva han elsker med fotball.

Manchester United og Englands-legenden Sir Bobby Charlton sitt intervju hvor han snakker om sine største øyeblikk går viralt etter han i går, i en alder av 86 år døde.

Les på Sporten: Ber pent om et møte med Graham Potter

Sir Bobby Charlton er død, 86 år gammel. Det meldte hans tidligere klubb Manchester United og hans familie lørdag ettermiddag.

Den utstedte uttalelsen lød: «Det er med stor sorg vi deler nyheten om at Sir Bobby passerte fredelig tidlig på lørdag morgen. Han var omgitt av familien.

Familien hans vil gjerne gi sin takk videre til alle som har bidratt til hans omsorg og til de mange menneskene som har elsket og støttet ham».

Engelskmannen er allment anerkjent som en av de største spillerne gjennom tidene i engelsk fotball og i Manchester United.
Charlton spilte imponerende 758 kamper for Manchester United, som han representerte i 17 år. Her scoret han 249 mål i United-drakta.

I en video som har gått viralt i morgentimene i dag forteller Sir Bobby Charlton forteller lidenskapelig om å ha vært vitne til det øyeblikket Manchester United vant Champions League-finalen i 1999.

Under et intervju fra 2000 beskriver den tidligere Manchester United-spilleren øyeblikket hans elskede lag vant seieren mot Bayern München, og brøt en 31 år lang Champions League-tørke.


Etter å ha beskrevet Teddy Sheringhams mål i det 90. minutt, sa Charlton: «Mens jeg tenkte «hold deg kjølig, hold deg kjølig» … fikk vi en corner.

«Teddy Sheringham hjelper den videre, Gunnar Solskjær banker ballen i nettet og da ballen traff nettet, for meg var det som om verden hadde stått stille.

«Jeg mener dette er hva paradis handler om. Og jeg husker ærlig talt ikke hva jeg gjorde i omtrent fem minutter.

«Og plutselig var verden stor igjen. Ingenting kommer til å bli bedre enn dette»


Sir Charlton døde fredelig i morgentimene 21. oktober 2023, heter det i en uttalelse fra familien hans.

Les: Liverpool enig med 2 milliarder kroners superstjerne som Chelsea og Manchester United ønsker å signere

Videointervjuet ble tatt i 2000 og ser stjernen gjengi sin versjon av det som skjedde i Barcelona.

For det engelske landslaget ble det 106 kamper og 46 scoringer. Han var også med på å vinne verdensmesterskapet i 1966, en prestasjonen de neste generasjoner engelsmenn fortsatt venter på. Samme år vant han også Ballon d’Or.

tabola

No posts to display