Samtiden er kåret ÅRETS TIDSSKRIFT 2020

0
67

Årets vinner har vært viktig lesning i 130 år, men i stadig nye versjoner. Under dagens redaktør har Samtiden markert seg på en rekke vis. Tidsskriftet har blitt redigert med lekenhet og stor kreativitet. Temabaserte utgaver har satt dagsorden og skapt oppmerksomhet, skriver juryen for Norsk Tidsskriftforening.

– Dette er en svært hyggelig anerkjennelse i et koronaår som har bydd på utfordringer for mange av oss. Som tidsskrift for “politikk, litteratur og samfunnsspørsmål” siden 1890 forsøker Samtiden å debattere, analysere og knytte sammen de viktigste temaene i vår tid. I dagens komplekse verden, med sine globale kriser og stadige inntrykk som lyser mot oss fra alle skjermer, tror jeg dybdemediene trengs mer enn noen gang før. Denne prisen inspirerer til å løfte oss ytterligere, sier Christian Kjelstrup, redaktør for Samtiden.

Les: LG stanser produksjonen av smarttelefoner

En klar og verdig vinner av årets tidsskrift 2020

– Nye stemmer er funnet og dyrket med stort hell, både som bidragsytere i enkeltnummer og som faste spaltister. Samtidens design og redigering gjør det tilgjengelig og tydelig, samtidig som tidsskriftet er redigert med en fin bevissthet om de mange små virkemidler som kan forbedre et allerede fremragende tidsskrift. Samtiden er en klar og verdig vinner av årets tidsskrift 2020, avslutter juryen.

Les på Sporten: The Untouchables: Vinicius, Valverde, Rodrygo og Ødegaard

tabola

No posts to display