mandag, april 5, 2021

Ronnie Wood selger nakenportrett av sin kone

Må lese

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Ronnie Wood fra Rolling Stones har i lengre tid malt seg ut av alkoholismen og det har ført til en imponerende samling malerier. Nå har han lagt flere ut for salg på Castle Fine Art Gallery i Mayfair (London) til imponerende priser. Det dyreste og det som har skapt mest oppmerksomhet er av Ronnie Woods kone Sally.

Sally stiller naken i erotisk positur, knelende med bena fra hverandre, øynene lukket og hendene bak hodet.  Prisen er det ingenting å si på  200 000 pund eller litt over 21 millioner kroner.

Ronnie-Woods-SallyHan kaller sin samling for Raw instinct og den inneholder mange bilder fra musikk miljøet og situasjoner fra turneer og øvelser. De fleste koster heldigvis litt mindre enn nakenbildet av Sally.

Ronnie Woods har ingen planer om å gi seg og sier at han er i bedre form nå som 66 år gammel rocker og kustmaler, enn egentlig noen gang tidligere i livet. Hans kome Sally på 36 får æren for at han holder seg ung, fortsetter å male og ligger unna drinker.

«Min kone» fortalte Ronnie til Daily Mirror «er en utmerket muse.  Vi har alltid gøy sammen , , Sall digger å være modell og det er mye mer på gang. Det er faktisk veldig mye mer , som vi gjorde nå nettopp på Seychellene.»

En annet naken portrett av Sally , med tittelen The Bum , er for tiden utstilt i Amerika på Connecticut Benton museum i Amerika . Ronnie lagde dette bildet ved hjelp av iPad, produsert stykket på sin iPad ved hjelp av en pensel program, som viser hans kone bakfra , liggende på henne foran på en seng .

- Advertisement -

Siste nytt

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far...

Åpner opp lommeboka i gigantisk kulturpakke

Det er ikke småpenger den britiske regjeringen nå gir til en skadeskutt kultursektor. En hjelpepakke 4,7 milliarder kroner skal hjelpe kultursektoren til...

Mats Zuccarello kunne juble igjen etter to strake NHL-tap

Påskeuka startet ikke godt for Wild med to smeller på rappen mot San Jose Sharks, men i den tredje bortekampen kom vendepunktet.

Nordmenn spiser dobbelt så mange egg i påsken som ellers i året

Tenkt hvis alle de eggene vi spiser i løpet av Påsken, - 26 millioner av den isteden ble klekket ut og plassert...

Kan kasinospill bidra til å gjøre vampyrer «kult» igjen?

Vampyrer vet alle hva er, enten det er som blodsugere i Bram Stokers Dracula, eller sexy, romantiske vesener fra Twilight. Det kanskje...

More Articles Like This