søndag, desember 5, 2021

Ronnie Wood selger nakenportrett av sin kone

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Ronnie Wood fra Rolling Stones har i lengre tid malt seg ut av alkoholismen og det har ført til en imponerende samling malerier. Nå har han lagt flere ut for salg på Castle Fine Art Gallery i Mayfair (London) til imponerende priser. Det dyreste og det som har skapt mest oppmerksomhet er av Ronnie Woods kone Sally.

Sally stiller naken i erotisk positur, knelende med bena fra hverandre, øynene lukket og hendene bak hodet.  Prisen er det ingenting å si på  200 000 pund eller litt over 21 millioner kroner.

Ronnie-Woods-SallyHan kaller sin samling for Raw instinct og den inneholder mange bilder fra musikk miljøet og situasjoner fra turneer og øvelser. De fleste koster heldigvis litt mindre enn nakenbildet av Sally.

Ronnie Woods har ingen planer om å gi seg og sier at han er i bedre form nå som 66 år gammel rocker og kustmaler, enn egentlig noen gang tidligere i livet. Hans kome Sally på 36 får æren for at han holder seg ung, fortsetter å male og ligger unna drinker.

«Min kone» fortalte Ronnie til Daily Mirror «er en utmerket muse.  Vi har alltid gøy sammen , , Sall digger å være modell og det er mye mer på gang. Det er faktisk veldig mye mer , som vi gjorde nå nettopp på Seychellene.»

En annet naken portrett av Sally , med tittelen The Bum , er for tiden utstilt i Amerika på Connecticut Benton museum i Amerika . Ronnie lagde dette bildet ved hjelp av iPad, produsert stykket på sin iPad ved hjelp av en pensel program, som viser hans kone bakfra , liggende på henne foran på en seng .

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This