torsdag, oktober 29, 2020

Riot Grrrl legende Kathleen Hanna vil samarbeide med Miley Cyrus

Må lese

4K-kvalitet fra Premier League på TV2 Sumo

Den aller beste bildekvaliteteten som er tilgjengelig fra Premier League-kampene blir nå tilgjengelig kun via TV 2...

Betting kastes ut av La Liga

Det høres dramatisk ut for bettingbransjen, men for syv spanske klubber er det verre.

NASA bekrefter: Har funnet vann på månen

Tidligere har vi bare funnet det som er omtalt som spor av vann på månen, men nå...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Kathleen Hanna skrev følgende på veggen til Kurt Cobain i Nirvana før de slo igjennom. «Kurt smells like teen spirit». Bikini Kill hvor Kathleen Hanna var sentral inpirerte tusenvis gjennom sin provoserende adferd og feministiske kamp inspirert tusenvis spesielt på 90 tallet.

Du kan, ved første øyekast, tro det en usannsynlig kombinasjon – Kathleen Hanna, feministisk helt og opprører i Grrrl bevegelsen, og Miley Cyrus, leverandør av imponerende stunts til store målgrupper, en gavmild holdning for fremvisning av egen kropp og datter av en av Hollywoods mektigste menn. Nå kan det likevel komme til å skje.

Hanna har foreslått til Cyrus at de burde jobbe sammen, for hun har en idé til «et album bare du er modig nok til å gjøre». Hanna tilbudet kom i en tweet, som var et svar på at Cyrus har postet bilder av Hannas gamle band Bikini Kill. På bildene hadde Hanna skrevet ordet «ludder» skrevet på magen og det synes eks Hanna Montana var «kuleste noensinne».

Kathleen Hanna svarte:  o-PUSSY-RIOT-570-ukraine riotgrrlHey @MileyCyrus so sweet you posted pics of me…have an idea for an album that only you are daring enough to make .

Er dette to feminister som møtes for å lage musikk? Vi vet hva Kathleen Hanna står for, men vi er litt mer usikker på Miley Cyrus. I et intervju med Tiny Mix Tapes i fjor ble Miley Cyrus spurt om å definere seg selv som feminist, hun sa hun er glad det blir snakket om og at hun er det selv om muligens ikke feminist politiet er enige. Ut ifra hva vi har sett på scenen og i videoer handler det muligens for Miley om å kunne vise frem seg selv og sin seksualitet så ofte og så tydelig som overhodet mulig. Hun har hatt slag ord for andre unge popstjerner, også.

Hun sa til The Daily Beast: «Jeg digger Taylor Swift. Jeg synes hun har super-smarte tekster, og jeg elsker at hun skriver sin egen musikk. Noen av temaene hun skriver om er ting jeg skulle ønske var der for meg da jeg gikk på videregående, og jeg er så glad hun virkelig bryr seg om sine kvinnelige fans. Hun skriver ikke for menn, men for andre jenter. Jeg bryr meg ikke om hun kaller seg feminist eller ikke. Det er noe som hun gjør som føles feministisk til meg i at hun virkelig ser ut til å ha mye kontroll over hva hennes karriere gjør. «

Så da ligger alt til rette for et samarbeid og verden venter nå i spenning på Miley Cirus sin respons på tilbudet.

 

De som ikke kan vente på musikk fra Miley Cirus kan glede seg over at hun skal synge mer The Beatles sammen med The Flaming Lips.

Frontfigur Wayne Coyne har annonsert på Instagram at prosjektet nå blir en realitet.

Bandet har samlet sammen en gjeng artister som skal lage nye versjoner av samtlige låter på The Beatles’ mestselgende album, «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band», som ble utgitt i 1967. Det melder The Guardian.

Miley Cyrus, som tidligere har samarbeidet med The Flaming Lips på flere prosjekter, er en av disse artistene. Sammen har de også tidligere luktet på «Sgt. Pepper» da de under Billboard Music Awards i år fremførte de «Lucy In The Sky With Diamonds» i fellesskap.

 

 

Deres versjon av «Lucy In The Sky With Diamonds» blir med på plata, og i tillegg skal Cyrus synge «A Day In The Life».

Andre artister som bidrar er Tegan & Sara, J Mascis (Dinosaur Jr.), Moby og Tool. Plata, som får tittelen «With A Little Help From My Fwends», skal etter planen slippes i oktober.

De eksperimentelle «psych-rockerne» i The Flaming Lips har sikret seg en stor og dedikert fanbase med plater som «The Soft Bulletin» og «Yoshimi Battles The Pink Robots».

Dette er ikke første gang The Flaming Lips går løs på oppgaven med å lage nyinnspilling av milepæler i musikkhistorien.

De har også laget egne versjoner av Pink Floyds «Dark Side of the Moon», King Crimsons «In The Court Of The Crimson King» og The Stone Roses debutalbum fra 1989.

Vokalist Wayne Coyne har tidligere blitt spurt av Rolling Stone hvorfor han går løs på låtene til The Beatles.

– Fordi folk elsker dem. Dette kommer til å skape stor interesse, sier Coyne.

 

 

 

- Advertisement -

Siste nytt

4K-kvalitet fra Premier League på TV2 Sumo

Den aller beste bildekvaliteteten som er tilgjengelig fra Premier League-kampene blir nå tilgjengelig kun via TV 2...

Betting kastes ut av La Liga

Det høres dramatisk ut for bettingbransjen, men for syv spanske klubber er det verre. Det er spanske Cadena...

NASA bekrefter: Har funnet vann på månen

Tidligere har vi bare funnet det som er omtalt som spor av vann på månen, men nå bekrefter NASA, det amerikanske romfartsbyrået...

Suarez sendte 1000 hamburgere til Uruguay

Vi tar en tur på McDonalds som en selvfølge - og en nødvendighet når tiltakslysten er på bunn og suget etter noe......

Her kommer 5G i 2021

Er du lysten på raskere mobilt bredbånd? Nå kommer 5G for fullt i Norge. Her er stedene Telenor lover en solid utbygging...

More Articles Like This