Ridley Scott ønsker å lage minst tre Prometheus oppfølgere

0
162

Det ser ut som Ridley Scott har store planer for Prometheus, større enn de fleste har trodd så langt. I et intervju med det tyske film nettstedet FilmFutter, fortalte han om planene om å gå i dybden av opprinnelsen til Xenomorph over tre kanskje til og med fire filmer.

Ridley Scott fikk spørsmålet om han hadde tenkt å gjøre noe med det utallige løse trådene kan den opprinnelige filmen lagde svarte han at svarene kommer, men det kommer til å ta tid. Hva skjedde med Engineers? Når og hvordan endres Weyland Industries til det onde Weyland-Yutani Corporation? hva som skjedde med det rare proto-Xenomorph på slutten av filmen? vil Damon Lindeloff slutte å være så jævlig?

Alien oppfølger må vente

De som håper en Alien oppfølger skal komme raskt blir skuffet «Det vil ikke være i den neste, eller i den etter det, kanskje til og med en fjerde Prometheus film før vi kommer tilbake i Alien-serien,» forklarte han. «Hele poenget med det er å forklare hvordan og hvorfor av etableringen av Alien selv. Jeg har alltid trodd av Alien var en slags organisk krigføring. Jeg har alltid trodd at det opprinnelige skipet, som jeg kaller Croissant, var et slagskip, holder disse biomechanoid skapninger som var alt om ødeleggelse. »

Det tar tid før vi får se Alien 5, med eller uten Ellen Ripley, akkurat nå er det langt ned på Ridley Scott sin prioriteringsliste, men han forsikrer at Alien kommer til å fortsette.

Prometheus 2 kommer i 2017.  I følge IMDB kommer Michael Fassbender tilbake som David og Noomi Rapace som Elizabeth Shaw.

tabola

No posts to display