Rey er tilbake! – Det kommer tre nye Star Wars-filmer

0
98
Daisy Ridley i Star Wars. Bilde: Lucasfilm/Disney

15 år etter at Rise Of Skywalker fant sted, vil Ray spilt av Daisy Ridley bygge opp en ny Jedi orden. Tre nye Star Wars-filmer har blitt annonsert av Lucasfilm. – De tre filmene vil finne sted på forskjellige stadier av Star Wars-tidslinjen, og vil bli regissert av James Mangold, som akkurat nå lager ferdig den nye Indiana Jones-filmen, og Sharmeen Obaid-Chinoy, fra Ms Marvel, samt Dave Filoni – mannen bak Mandalorianen og den kommende Ahsoka.

Mangolds prosjekt sies å gå tilbake til «dawn of the Jedi», med Filonis film som avslutter historiene fortalt i The Mandalorian og Ahsoka i den nye republikkens tid.

Les: Et «runnaway» sorthull river igjennom universet

Obaid-Chinoys film vil se Daisy Ridley gjenoppta rollen som Rey, som var fokuspunktet i den siste trilogien i den originale Skywalker Saga. – Lucasfilm, som eies av Disney, sa at Rey vil bruke filmen, som skal spilles 15 år etter The Rise Of Skywalker.

Kunngjøringene var en del av en travel åpningsøkt på det årlige Star Wars Celebration-arrangementet, som i år finner sted i London.

Når hun snakket på scenen, sa Obaid-Chinoy: «Jeg har alltid vært tiltrukket av heltens reise og det faktum at verden trenger mange flere helter,» og la til at hun har jobbet med «en mektig Jedi-mester» – som ble avslørt for å være Ridley.

Les på Sporten: Ole Gunnar Solskjær aktuell for toppklubb

«Hjertet mitt banker,» sa hun og dukket opp på scenen. «Jeg er veldig begeistret for å fortsette denne reisen.»

Andre steder så konvensjonsbesøkende den nye traileren for den kommende serien Ahsoka, som har Rosario Dawson i tittelrollen, samt opptak fra den neste serien av Andor.

Kommende TV-serier i Star Wars-serien hadde full rollebesetning avslørt. The Skeleton Crew vil spille Jude Law og The Acolyte vil bli ledet av The Good Places Manny Jacinto, Matrix-stjernen Carrie-Anne Moss og Squid Games Lee Jung-jae.

Rollelisten til The Mandalorian dukket også opp på scenen, men uten hovedstjernen Pedro Pascal, for å diskutere fan-favorittserien, der skaperen Jon Favreau innrømmet at historien begynner å avslutte.

Og selv om det ikke er et Star Wars-prosjekt (selv om det er laget av Lucasfilm), ble det delt en trailer for den siste Indiana Jones-filmen, introdusert av Phoebe Waller-Bridge og Mads Mikkelsen.

Seks minutter med opptak fra den nye Harrison Ford-ledede filmen ble også vist.

Den årlige feiringen av en av verdens største filmserier vil vare gjennom hele påskehelgen på Londons Excel-lokale, hvor flere kunngjøringer sannsynligvis vil bli gjort, og andre stjerner vil dukke opp – inkludert slike som Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Ian McDiarmid (keiser Palpatine) og selveste Obi-Wan Kenobi, Ewan McGregor.

tabola

No posts to display