Og der fikk vi livshistorien til verdensmester Griezmann

0
135
Har vært som en berg-og-dalbane (foto: fifa)

Fokuset har vært rettet mot ett mål. Antoine Griezmann nådde dette målet og kunne dele sine innerste følelser med VG.

Den franske stjernen ble observert oppløst i tårer etter seieren i VM-finalen mot Kroatia. Kanskje ikke så overraskende etter hardkjøret med den langdryge prosessen med klubbvalg, oppkjøringen til mesterskapet, peset fra forståsegpåere, og rekken med VM-kamper hvor det hele eksploderte med at han kunne heve trofeet for les bleus.

På spørsmål om hvorfor han tok til tårene, kom halve livshistorien.

– Jeg så faren min på tribunen. Jeg så mamma også. De lot meg dra hjemmefra for å satse på fotball da jeg bare var 13 år gammel. Det var ikke lett for dem. Jeg så kona mi. Hun har stått ved min side selv i de vanskeligste øyeblikkene, for noen ganger har det vært tøffe øyeblikk i parforholdet, men hun henger med og klager ikke. Jeg så også datteren min. Det utløste veldig sterke følelser, mye glede og stor stolthet, sier Griezmann ifølge VG.

Har også hatt noen gode stunder.

Fotball dreier seg dermed ikke bare om barske og svette spillere som kler på seg et panserskjold for å holde følelsene innenfor drakta. Når sluttsignalet har gått er det også rom får litt god gammeldags grining.

Tar ikke med noe mindre selvtillit hjem til Madrid.

Som vi elsker dette spillet!

Les: Mer fra fotballens vidunderlige verden på Sporten.com

tabola

No posts to display