Ny trailer for filmen «Maestro» av Bradley Cooper

0
11
"Maestro" av Bradley Cooper

Den fullstendige traileren til filmen «Maestro», en biografi om Leonard Bernstein, musikkkomponisten (West Side Story), har blitt utgitt online. Dette er nok et regiprosjekt av Bradley Cooper, som også spiller hovedrollen.

Bradley Cooper vil vise historien om Bernstein og hans ekteskap med Felicia Montealegre (Carey Mulligan). Paret var gift i nesten 30 år, men mange kilder anser ham for å være homofil. Han beskrev seg selv som halvt mann, halvt kvinne.

Cooper laget filmen basert på et manus han skrev sammen med Josh Singer (Spotlight). Martin Scorsese, Steven Spielberg og Todd Phillips produserer filmen sammen med Cooper. I tillegg til Cooper og Mulligan vil filmen inneholde Maya Hawke, Jeremy Strong, Matt Bomer og Sarah Silverman.

Filmen debuterte på festivalen i Venezia, hvor den begynte å kjempe om filmsesongens viktigste priser. Den kommer på utvalgte kinoer 22. november og vises på Netflix 20. desember. Foreløpig er det 78 anmeldelser av Coopers film på Rotten Tomatoes, hvorav 86 % er positive.

Les: Ikke spesielt happy

Les: Tror mer på en retur til Manchester

tabola

No posts to display