Ny Star Trek tv serie kommer i 2017

0
91

Reisen ut dit hvor ingen hadde reist før startet i 1966, neste år er det med andre ord 50 års jubileum og nå kommer Star Trek tilbake.

CBS kunngjorde i dag at etter en pause på ti år kommer det nye episoder, nye karakterer og nye ukjente steder og raser.

Den originale «Star Trek» -serien, skapt av Gene Roddenberry. Lagde Tv historie, millioner satt klistret foran skjermen for å få med seg opplevelsene til Capt. James T. Kirk (spilt av William Shatner) og hans logiske offiser Mr. Spock (Leonard Nimoy). Det var minimalt med spesialeffekter i begynnelsen og fokuset lå på sosiale temaer. Rasene de traff på sine reiser hadde ofte problemstillinger som var hentet ut av vår egen historie. Fremtiden var fylt med høye idealer med et samfunn hvor alle hadde det de trengte og alle arbeidet for å forbedre seg selv og samfunnet. Mange ønsket å kopiere disse idealene i sin egen tid.

Det ble laget flere filmer og Tv spinoffs «Star Trek: The Next Generation» (1987 til 1994); «Deep Space Nine» (1993 til 1999); «Voyager» (1995-2001); og «Enterprise» (2001 til 2005). Hver av disse seriene fokuserte på ulike besetninger og epoker i fremtidens historie.

Produsert blir Alex Kurtzman, som er meget godt kjent med Star Trek universet, han var forfatter og produsent av «Star Trek» –filmen i 2009 og oppfølgeren 2013 oppfølgeren, «Star Trek Into Darkness.» Mr. Kurtzman har bred erfaring og har vært involvert i en rekke tv serier, blant annet: «Alias», «Fringe», «Sleepy Hollow» og «Xena:. Warrior Princess»

En ny film i filmserien kalt «Star Trek Beyond,» er planlagt for neste sommer, men er «ikke relatert» til den siste TV-serien.

tabola

No posts to display