Ny hemmelig politiinstruks funnet på horehus

0
370
Politivakt 17 mai feiring Hønefoss sentrum

Alle vet det er skikkelig kjedelig å være en politimann i Norge, man må lenger tilbake enn noen husker for å finne eksempler på at noen ble skutt og drept av politi.  Dette ønsker justisministeren å gjøre noe med. Alt for lenge har vi sagt at nå må noen gjøre noe, og nå gjør noen nettopp det.

Det er viktig med inspirasjon og kunnskap fra utlandet når viktige etater som Politiet skal utformes. I sommer har Justisminister Anundsen har vært i California og besøkt «Police Academy» for å se hvordan treningen av nye politimenn skjer der. Han fikk også være med og fakke ekte meksikanske kriminelle, stort sett meglere og dørvakter.

Justisministerens rådgiver og mentor Kaptein Lassard bidro med sin enorme erfaring innen politiarbeid. Besøket i California er i utgangspunktet hemmelig, men som kapteinen uttaler «Nå som dokumentene er funnet på et horehus i Tsjekkia er hemmelighold ikke et poeng lenger».

Arbeidet er i gang.

Reformasjonsarbeidet er i gang og det er utarbeidet forslag til helt nye politiprosedyrer, politispråk og en «skyt først, spør etterpå» policy. Ideene er mange, hva med å gi alle et lite støt før et avhør. Tenk alt man kan finne på med rennende vann. Gamlegutta vil fortsatt ta med seg mistenkte opp i Maridalen og banke de opp der, men de må tilpasse seg det moderne samfunnet.

«Det kreves hardt arbeid og en hel del sentralstimulerende midler å klare å nå opp på Amerikansk nivå, men vi skal klare det» uttaler Justisministeren til F7 via telex. «Over there skyter de noen hver eneste dag, jeg har store forhåpninger til vårt nye politi, eller Cops som det heter fra nå av».

Politiet får nye uniformer, med en dobling av antallet skinnende knapper og remmer, de utstyres med en enda større «Mag Lite», en «Walkie Talkie», batong og hjelm med påskriften Freeze Motherfucker.  Pistoler, kniver, gevær, revolver, maskinpistol, pilotbriller og tåregass kan en politimann ta med seg hvis de føler seg utilstrekkelig.

Norsk er en kjedelig språk som egner seg dårlig til skikkelig politiarbeid, derfor skal nå det offisielle politispråket være engelsk.

 

Nye prosedyrer

De nye prosedyrene er i planleggingsfasen og kilder sentralt i Justisdepartementet har bedt F7 om å be sine lesere om innspill på kule ting på engelsk som politiet kan si i ulike situasjoner. Blant de beste forslagene trekkes en ordførerpost i en hvilken som helst kommune, eller et arrestanten løslates kort med 5 klipp.

Hvis politiet befinner seg i et smug etter å ha skutt en del allerede:

“I know what you are thinkin Punk. Did I fire 5 or 6 shots. Feeling lucky? Well, do you punk”

Også en politimann kan bli sulten og tørst, men fra nå er det forbudt å bestille en kaffelatte med vaniljesmak eller hvilken som helst franskinspirert bakverk.

En Politimann som bestiller lunch skal si: «Gimme a diablo sandwich and a Dr.pepper. And Im in a god da*n hurry» (Justisdepartementet krever at serveringssteder i alle politidistrikt i Norge begynne å føre Dr.pepper).

En truende situasjon kan en politimann velge mellom flere ulike alternativer for å kommunisere med de mistenkte:

This is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you’ve got to ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk (bytt ut våpenet og spesifikasjon med det du faktisk har for hånden)

«Freeze Motherfucker»

«Freeze or I will blow your brain out»

“Show me the money”

Følgende må ropes ut i tilfelle noen rømmer fra fengsel idet jakten på fangen starter:

“I want you to check every outhouse, henhouse, and whorehouse within fifteen miles”

Hvis politiet må rykke ut til en hjemme alene fest skal følgende ropes: «Drop that stereo before I blow your goddamn nuts off, asshole».

Våre nye landsmenn skal ønskes velkommen på grensen med følgende:

“Do u understand the words that are coming out of my mouth”

I følge forslaget til ny prosedyre skal politiet til enhver tid som et preventivt tiltak vifte med et ladd våpen.

Politivakt 17 mai feiring Hønefoss sentrum
Politivakt 17 mai feiring Hønefoss sentrum
tabola

No posts to display