mandag, april 12, 2021

«Norsk» tv serie fortsetter på Netflix

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Espen Sandberg og Joachim Rønning er vel nå de norske regissørene gjennom tidene som har størst suksess noen sinne. Først har de landet Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales på grunn av deres Norske filmsuksesser «Kon Tiki» og «Max Manus». Så fikk de også en TV serie i fanget, Netflix sin Marco Polo.

Netflix var så fornøyde med resultatet av den første sesongen at de nå har bestilt enda en sesong. Marco Polo serien er laget sammen med Hollywood sin sterke mann produsenten Harvey Weinstein. De norske gutta hadde regi og var medprodusenter i sesong 1. De er usikre på om de skal ta på seg regien denne gangen, men at de skal være med som produsenter uansett.

Marco Polo tv serien er løst bygget på historien om Marco Polo og har store mengder med både vold og nakenhet. Kritikkene var blandet og stort sett med lave tall på terningen.

Pene mennesker storslagen vold og nakenhet selger som kjent så derfor kommer det nå mer også. Marco Polo reiser sammen med sin far til Kina på 1200 tallet og blir mot sil vilje værende igjen for at hans far skal kunne opprettholde sin handel. Det er fult av intriger, avansert kampsport med blant annet en blind mann som «ser alt» og storslåtte kampscener med mange tusen statister.

Netflix begynte for alvor å satse på dyre egenproduksjoner med House of Cards og har fulgt opp med blant annet «Orange is the New Black»

De norske regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning, som er kjent for «Kon Tiki» og «Max Manus», har god vind i seilene om dagen. I forbindelse med en pressekonferanse i Los Angeles onsdag ble det nemlig kjent at det skal lages en sesong 2 av Marco Polo-serien de lagde sammen med superprodusenten Harvey Weinstein i fjor.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This